0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Ben kocasindan surekli siddet goren ya kafası patlayan ya bıçakla tehdit edilen bi kadinim daha dogrusu anneyim 3 tane ellerinizden oper cocuklarim var hepsi kucukler simdi bize neden anlatiyosun annen baban yokmu senin dediginizi duyuyorum var ama yok genellikle kocandir biraz sus gorme vs vs gibi siddeti hakareti bana yasam biçimiymiş gibi alistiran birazda ailem neyse yine ozurdilerdi unuturduk .. ama son zamanlarda Eşimin bana karşı davranışlarında değişiklik var  ufak tefek şeylerden kavga çıkarır bu evden s...git ne kadar yüzsüz bir kadınsın sen diyip duruyor ağladım sızladım anlamaya çalıştım konuşmaya çalıştım çok rahat bir tavırla yanından kovuyor dinlemiyor bile dişlerimi kırmakla tehdit ediyor şuan yan odada yatağa bile gelmiyor sizce ben ne yapayimmmmmmmmm.

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Adam haklı yuzsuzsun + 3 cocuk yapacak kadar akılsız ınsan ne yaparsa kendine yapar kendine gel
(1 puan) tarafından
Yüzsüzlük değil aslında biliyomusun gidecek yerim yok sahip çıkanım yok ya lış birsey yapmaktan korkuyorum
tarafından
Yanlıs bisey tapmak dedıgın baskasına kacmak falan degıldır heralde tv de ızledıklerımız gıbı? kımsenın sahip cıkmasın ıhtıyacın yok saglıgı yerindeyse ekmeg7nıntastan cıkarırsın calısır bakarsın cocuklarına develte sıgın polıse gıt aılene bıle gıtme kımseden bısey bekleme kendın hallet herseyı dık dur
(1 puan) tarafından
Yok yanlış anladın hayatıma son vermek istediğimden bahsettim bazen öyle bir his geliyor çocuklarımın yüzüne bakıp vazgeciyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,101 puan) tarafından
Devlete sığın. Al cocuklarini kadın sığınma evine git. Koruma kararı cikart. Aileni dahil arama. Yardım iste. Orda çocuklara kreş ve okul sana da iş imkanı saglaniyo canım. Yeterki dik dur çocukların o evde o adamla buyumesjn. Çok üzüldüm 
(1 puan) tarafından
Peşime düşer bana çocuklarıma bisey yapar diye korkuyorum
(1,101 puan) tarafından
Canım orda seni koruyolar. Adresini bile bilmiyo. Aileni dahi aramiycaksin koruma kararı cikarticaksin sonrasında ise evini falan tutunca. Savcılık adres bilgilerini gizliyo. Mümkünse sen sehri komple değiştir. Korkma. Dik dur orda durma
0 oy
(301 puan) tarafından

E daha Allahtan belanımı istiyosun yawrum ölmek mi istiyosun al çocuklarını git uzak dur o caniden

(1 puan) tarafından
3 tane bebekle nereye gideyim ailem burda değil yurtdisinda sığınma evine gitsem peşimden gelir
(301 puan) tarafından
Hem seni kovuyor dövüyor hemde peşinden mi geliyo
(1 puan) tarafından
Tanımıyorsunuz ruh hastası o
(301 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm peki ne yapmayı düşünüyorsun lütfen dikkat et suyuna git bari bişey yapmasın size ya
0 oy
tarafından

Gece gece günaha soktu eşin beni Allah affetsin. Allah belasini versin elleri kirilsin valla diyecek bir sey bulamiyorum s.erefsize 

Ailene de diyecek bir sey bulamiyorum insan evladinin siddet gördügünü bile bile nasil sahip cikmaz ya aklim almiyor :(

0 oy
(498 puan) tarafından
Bazılarınız bile bile hem kendinize hem çocuklarınıza hayat-ı zindan ediyorsunuz bu durumdan o 3 cocukta etkileniyor hala oturup adami ikna etmeye çalışıyorsun hani cinnet geçirip sana yada çocuğuna zarar  versinimi bekliyorsun. Kadın sığınma evleri guvenlik sebebi ile kimseye adresini vermiyor ve farkli sehire götürüyor. Kuzenimi esi dövüp tehdit etmisti vs. Onu başka şehire götürdüler kızın ailesine bile demediler yani. Kocan nerden bulacakki senin gidesin yok belli. 
(1 puan) tarafından
Deme öyle hangi kadın isterki bu hayatı sonrasından korkuyorum sadece
0 oy
tarafından
Cnm lütfen sacmalamaktan ve her lafa cvp vermekten vazgec ailen arkanda yok öylesinin zaten cani cehenneme çocuklarını al ve hemen karakola git orda esin demeye dilimin varmadigi adam müsveddesi uzaklaştırma kararı veriyorlar ve şiddet olayında varsa hapse atıyorlar bu sürede seni ve çocuklarını kadın koruma programı kapsamında korumaya aliyorlar sen iletişim.kurmadigin sürece ne adresini ne cocuklarinin adını sanini bile bulamaz lütfen korkmayın şu dağ ayilarindan onların erkekliği Bi kadına el kaldirmaktir karakolda başına gelecekleri gördüklerinde yapma etme diye el ayak öpüyor köpekler hele hapiste başına gelecekleri Bi bilse erkek girer oglan cikar ordan al çocuklarını hemen karakola polisler seni asla ona teslim etmez merak etme tozunu Bile bulamaz daha ne bekliyorsun gitmek için çocuklarını öldürmesini mi
(498 puan) tarafından
Pek kurtulma niyetinde degil gibi. Oysaki devletimizin okadar güzel imkanlari varki.
tarafından
Banada öyle geliyor hadi diyelim ki imkanları bilmiyor korkuyor peki öyle bi herifin yanında yarın cocuklarla ölmeyeceği ne malum yada o pisliğin çocuklarına zarar vermeyecegi oylesi mi daha iyi yoksa böylesi mi
(1 puan) tarafından
Gitmeyi çok istiyorum sadece sonrasında olacaklardan korkuyorum haberlerde akşama kadar izliyoruz
(498 puan) tarafından
Devlete sığınandan ziyade evde oturanlar yada ailesine dönenler zarar görüyor e sen zaten evde şiddetin beterini görüyorsun . O evdede ne olacağının garantisi yokki
tarafından
O senin gördüklerin koruma programında değiller yani o adamlarla iletisim kuruyorlar ve hepsi ailesinin evinde sen hiç tvde kadin sığınma evinde öldürüleni yada koruma programında öldürüleni gördün mü...
(1 puan) tarafından
Peki ne yapmam gerekiyor yani nasıl bir yol izlemem lazım
tarafından
Bak cnm yarın ilk işin o öküz arabası evden ciksr çıkmaz topla eşyalarını al çocuklarını doogru karakola git anlat herseyi seni hastaneye giturup darp raporu aldircaklar sonra uzaklaştırma kararı vercekler o ayiya gidecek yerin olmadığını can güvenliğin olmadigini zaten söyleyeceksin onlar seni ve çocuklarını kadın sığınma evine yerlestirecek adresini bile bulmasi mumkun degil telefon hattını değiştirmeyi sakın unutma tek Bi iletişiminle yakarsın herseyi
(1 puan) tarafından
Benim adıma kredi ve kredi kartları aldı  onlarla ilgili Bi sorun olurmu acaba
(1 puan) tarafından
Çocuklarımın mamasını bezini nasıl karsilicam  
Devlet yardımda bulunuyormu
tarafından
Zaten boşanma davası açacaksın o sırada kredi vs meselesini devlet sana ücretsiz avukat tayin edecek o doğrusunu bilir... mama bez olayını devlet hallediyor orda merak etme
0 oy
tarafından
Benim de pek farkli sayilmaz durumum.cocuklarin ruh sagligi icin he he diyorum simdilik ama yaptigi hicbir seyi unutmuyorum bir gun bedelini odeyecek acimiycam.simdilik cok seviyorum oluyorum ona ailesine allahin belasinin
0 oy
(481 puan) tarafından
Allah sana bir yol göstersin bence şu yolu deneyebilirsin bazi insanlar yatılı bakici arıyorlar yaşlıya bakacak bi bakici mesela bu lari deneyebilirsin burada ki herkes kadin sığınma demişti sığınmada taş çatlasın 6 ay kalıyorsun sonra nolcak 
0 oy
(374 puan) tarafından
Çok uzuldum Allah yardimcin olsun, belkide söylemesi kolay ama bõyle bi adami zehirle gitsin, gebersin dunya bi pislikten kurtulmuş olur.

İlgili sorular

+11 oy
32 cevap 1,506 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 763 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 585 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 484 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde DeryaDenizz (1,017 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,771 soru

24,103,086 cevap

332,539 kullanıcı

...