0 oy
488 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
33+1 haftalık hamileyim gebeliğin en başından anne olacağımı hissettim ta en derinden , esimse sadece mutlu oldu artık bebeğimizin hareketleri dışardan net bir şekilde görünüyor elini koyup sevmesini bebeğimizin sevgisine ihtiyacı olduğunu anlatıyorum ama anlamıyor gebelik hakkında hormonlarimin hakkında en ufak bilgisi bile yok 24 yaşında genç ama olgun düşünen biri beni anlamasını istiyorum ama anlamiyor...gecenlerde kavga ettik bugün ikinci gün..konuşuyoruz ama herzmnki gbi değil kavga ederken bana çok kırıcı sözler ediyor kalbimi kırıyor dışarı çıkacak zmn dişini fircalamasi bakım yapıyor olmasi beni çıldırttı ve benim yanımda hayvan gibisin dedim sinirlendi bağırdı filan küs olmamızın sebebi bu kavga ne yapacam ne edecem hicbir fikrim yok yoruldum ama hemde çok ve artık sinir bile olmuyorum kendine :(

7 Cevaplar

+1 oy
(5,908 puan) tarafından
Canim erkekler cocugu kucagina alana kadar o baba duygusunu hissetmezlermis o yuzden o konuda esini rahat birak kucagina alinca anlicaktir
-Reklam-
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Dışarı çıkınca dişini fırçalamasina niye sinir oluyorsun ki bakımlı olması çok güzel. 

Benim eşimde pek bilmezdi sevmezdi ama doğdu o zaman anladı baba olduğunu yani anne gibi değil erkekler anne bebek rahime düştüğü an hisseder bilir ama baba doğunca dokununca anlar 
(54 puan) tarafından
Benim yanımda aşırı rahat ben hamile kaldigimdan beri birkez olsun her anlamda duygularına karşılık verdim evde olduğum halde süslenip karşıladım mutlu etmeye çalıştım onun disari çıkarken bunları yapması hoş değil
0 oy
tarafından
Canım kadınlar annelik duygusunu hamile olduğunu öğrendiği anda hissedermiş ama erkekler bebeği kucağına alasıya kadar babalık duygusuna kapılmazlarmış ben de bebek hareket edince eşim elini koysun sevsin onunla konuşsun istiyorum ama elini koyuyo bebek vurunca hemen çekiyo hiç dokunmuyo bile geçen sordum niye böylesin diye  ben korkuyom ona bişey olcak gibi geliyo dokununca dedi ben de ısrar etmiyorum artık 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Benin eşimde bilgisizdi. Ancak ben bu konudü çok baskı yaptım mesela bu uygulayı onun telefonuna indirdim bebek haftası kısmını her pazar okuttum. Birde gebelik okuluna gittim oradanra broşürleri getirdim eve dağıttım mutfakta falan birçok yerde göze çarptı içerikleri. Bunun dışında direk şunu yap demedim ama öğrendiklerimi bu böyleşmiş şu şöyleymiş diye konuştum. Ama karnıma dokunamadı nedense hep ünkemti bende hareket olduğuhda bak diyerek görmesini sagladm
0 oy
(733 puan) tarafından

Ben eşime sordum benim hissettiklerimi şuan sende hissediyormusun diye şuan karnımda kinin diğer çocuğumuz gibi seviyormusun dedim.. Oda şuan hiç bişey hissetmiyorum doğana kadar sadece tekrar baba olacağımı biliyorum ama Bi sevgi bağlılık yok, aklımda senin biran önce hayırlısıyla doğum yapman var yoksa bebeği hissetmiyorum dedi. Erkekler öyleymiş kucaklarına almadan bilmezlermiş o duyguyu eşim yıllardır çok isterdi tekrar baba olmayı bende kızıyordum niye böyle diye meğer bişey hisetmiyorlarmış :D:D

0 oy
(5,514 puan) tarafından
Biz hamile oldugumuzu ogrendigimiz an anne oluyoruz aslin bebegimizle cok kuvvetli bi bagimiz oluyor ama babalar genelde oyle olmuyor bebek dogunca bi bag kuruluyor arasinda tabi hepsi oyle degil benim esimde senin esin gibi bir gun olsun ellini karnima koymadi ama simdi evlatlarimi benden daha cok seviyor 

Biz hamilelik yasariz onlarin hormallari degisir biz lohusalik yasariz yine onlarin hormonlari tavan anlamiyorum bu adamlari
0 oy
(13,675 puan) tarafından

Bütün suç senin hormonlarının :D erkekler doğduktan sonra bebek ile bağ kurarlar şuan böyle olması çok doğal 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 744 göst.
0 oy
3 cevap 373 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,371 göst.

Kategoriler