0 oy
262 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (173 puan) tarafından
Ya şimdi saçma gelecek ama :D kaynanamgil lojmana çıktı onların eve biz geçtik. Kaynanam evine geçerken eşimin bekarken kullandığı bazayı bu evde bıraktı. Biz kullanıyoruz şu an. Salı günü taşınıyorum. Bazayı da götürsem mi :D 

2 Cevaplar

0 oy
(13,459 puan) tarafından
Kullaniyosan sor canim anne kullanmiyosan alayim mi diye. Esimle kayniminki duruyo kaynanamda her zaman diyo isterseniz alin kullanacak olan varsa diye
(173 puan) tarafından
Biz şu an kaynanam ile küsüz. Yani ben küs değilim de eşimle konuşmuyorlar arada ben de kaynadım
(13,459 puan) tarafından
Sendemi komusmuyosun peki
(173 puan) tarafından
Ben normalde de çok konuşmuyordum. Zaten numaramı da silmiş
(13,459 puan) tarafından
Anladim canim bilemedim o zaman :) e konusmuyosunuz evinde oturuyosunuz
(173 puan) tarafından
:D aslında bu ev eşimin dedesinin evi. Bizim evimiz vardı. Eşimin işi için 1 sene izmirdeydik. Biz izmirde iken kaynanamgil lojmana geçmiş. Bizim evi buraya taşımışlar. Gelince öğrendik :D
(13,459 puan) tarafından
:)) degisik olmus biraz. E kaynanan oraya geleceginizi bile bile bazayi birakmis demek. Al.gotur o zaman
(54,187 puan) tarafından
ee kendi evin ne oldu
(54,187 puan) tarafından
kavga sebebi habersiz taşımaları
(173 puan) tarafından
Kiracıydık ay o evde. Zaten evlendim 1 sene burada lirada oturdum ertesi sene izmire gittim. 1 sene sonra gelince baktım ki benim eşyalar kaynamın evinde. Biraz bozuldum sonra kira derdi yok şu bu yok dediler. Sana sormalıydık falan dediler konu kapandı
(54,187 puan) tarafından
☺️iyi bakalım senin icin sorun yoksa sıkıntı yok bazayi istese alirdi kullan gitsin
(173 puan) tarafından
Dünyanın parası olmuş ya. Vallahi bir taşınacağız diye resmen kredi çektik. Oraya gidince halı perde eksiğim var onlar alınacak. Bebeğim beşiğe sığmıyor. Ona yatak baktık aşırı pahalılar. Olmadı çocuğu biraz yer yatağında yatırırım. Zaten bazayı alsam da gerçi onda yatamaz. Baza için korkuluk tarzı bir şey oluyorsa ancak öyle kalır
-Reklam-
0 oy
(8,171 puan) tarafından
Ben olsam alırdım ya. Çocuklara özellikle lazım oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
4 cevap 330 göst.
18 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 458 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,545 soru

24,171,104 cevap

335,873 kullanıcı

...