+1 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (351 puan) tarafından
Kızım tam 15 aylık gece sürekli uyanıyor ve asla emmeden uykuya geri dönmüyor. Çok yorucu oldu bu durum ikimiz içinde. Tecrübeli anneler yardımınıza acil ihtiyacım var. 

8 Cevaplar

+1 oy
(7,369 puan) tarafından
Su Teklif edebilirsin bir kaç zorlanirsin ama sonra düzene oturur 
(351 puan) tarafından
İnşallah ya
-Reklam-
+1 oy
(4,697 puan) tarafından
Bende surda bekliyim 14.5aylik kız bebek aynı durumdayiz
0 oy
(162 puan) tarafından
Canım bı yerden sonra kendileri birakiyo zaten benim oğlumda kızımda iki yaşına girmeden bırakmıştı hiç o konuları takmadım o yüzden akışına bira bence 
(351 puan) tarafından
Çok mu uyanıyorlardı gece
(162 puan) tarafından
Evet çok uyaniyolar ama bı yerden sonra birakiyolar valla hiç dert etme ben hiç takmadım 3 çocuğum var 10 aylık onuda ay nasi bırakayım falan diye hiç dusunmuyom zamnla bırakır
(351 puan) tarafından
Vallahi içime su serptiniz çok teşekkür ederim
(162 puan) tarafından
Aynen canım bak zamnla görürsün benim ikincinoglumnsuan 22 aylık valla   o 16 aylıkken falan bırakmıştı öyle diyim onyuzden hiç takma yaa
0 oy
(295 puan) tarafından
Ben bu gece memeyi tamamen bıraktım ama çok ağladı şimdi TV izlemek için odaya gitti yere yattı umarım uyur bu gece napacam hiç bilmiyorum ayağımda sallamak istedim yatmadı 
(7,833 puan) tarafından
Büyükmüş. Benim 14 aylık nasıl kesicem gece ne vericem bilmiyorum
(295 puan) tarafından
Süt ver su ver ben isterse su vercem istemezse bişey vermem ona alışır bu kez de doktoru gece uyanıp bişey yemesine gerek yok dedi
(7,833 puan) tarafından
Öyle ama elli defa uyanıyor oyalamam çok zor. Mesela oğlumu 22 aylıkken kestim oğluma şu icireyim uyusun derdim anlardı içer uyurdu bu daha çok küçük anlamıyor
(295 puan) tarafından
Doğrudur canım o konuda bilgim yok maalesef olsaydı yardımcı olabilmek isterdim
(7,833 puan) tarafından
Çok sağol canım. Mecbur olmasaydım erkenden kesmek istemezdim cesarette edemiyorum ama kesmek zorundayım
0 oy
(7,833 puan) tarafından
Ben tamamen kesmek istiyorum ama korkuyorum ve üzülüyorum.14 aylık kızım 
(351 puan) tarafından
Tamamen kesme canım yazık gündüz ver
(7,833 puan) tarafından
Sütüm kızıma zarar veriyor kesmek zorundayım:((( 2 yaşından önce kesmek istemezdim
(351 puan) tarafından
O zaman üzülme onun sağlığı için yapıyorsun annesi
(7,833 puan) tarafından
Kesebilirsem çok rahat edecek eminim :/
0 oy
tarafından
ben kesmeyi dusunmuyorum 24 aylik olunca sutu biraktirirken kesicem.
(351 puan) tarafından
Çok uyanmıyor mu gece bizimki 6 7 kere kalkıyor
tarafından
ben yanima aliyorum cnm gece uyandiktan sonra beraber yatiyoruz
0 oy
tarafından
Benımkı 20 aylık gece sütünü içip yatıyor biberon başucunda oluyor devamlı gece içiyor uyanmıyor kesmedi daha gece beslenmeyi benlık problem yok o ne zaman isterse o zman bırakıcaz bizde 
(351 puan) tarafından
O kendi işini görüyor maşallah :)
tarafından
Aynn yaşına girdiğinden beri böyleyiz sağolsun Uyansada biberonu bulup emiyor uyuyor geri sağa sola dönüyor benı uyandırmıyor ahahaha
0 oy
tarafından
Bi anda bıraktık biz gece yatmadan önce mamasini yediriylrum gece uyansa bile emzik verip pis pis yapıyorum uyuyo geri ilk bı kaç gün mizmjzlandi ama 1 ay oldu bıraktı tamamen 13 aylık olucak 7 gün sonra 
(351 puan) tarafından
Tekrardan emziğe alıştırasım var sırf bu yüzden. Pış pışla da durmuyor görseniz bişey yapmış gibi nasıl çığlık çığlığa ağlıyor
tarafından
Emziği biraktiysanz o yüzden de zor oluyordur ben 1 buçuk yaşında biraktirmayi düşünüyorum o yüzden henüz hiç denemedim
(351 puan) tarafından
Bizimki 6 18 ay alınca ağzına büyük geldi tiksindi bıraktı direk

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 283 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bulut12 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
3 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,754 soru

24,102,915 cevap

332,530 kullanıcı

...