0 oy
171 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,665 puan) tarafından
Kızlar ıspanaklı kek üstüne krem şanti mi muhalllebi mi yaptiniz bana fikir lütfen 

5 Cevaplar

0 oy
(1,284 puan) tarafından
Canım krem şanti de yaptığım oluyo bazende muhallebi yapıp krem santiyle karistiririm muhallebi soğuduktan sonra içine krem şanti koyup çırpıyorum
(2,665 puan) tarafından
Muhallebi tarifi verrmsn cnm denicem
(1,284 puan) tarafından
Canım bende int den herhangi bi tariften bakıyorum bide kremasını koymadan önce biraz sütle islat daha güzel oluyo
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
İkisi de güzel oluyor
0 oy
tarafından
Krem şanti daha çok yakışıyor bence 
0 oy
tarafından

Muzlu puding çok yakışıyor ben öyle yapıyorum.:)

0 oy
(441 puan) tarafından
ben ispanakli kekimi piştikten sonra soguyunca ikiye kesiyorum keki islatip hazirladigim kremsatiyi ikisinin arasina koyuyorum. 

bide bunu yaptim cok guzel oluyor oda.

ikiye ayiriyorum yine bitanesinun uzerine kremsanti cirpip koyuyorum. Diger ayirdigim keki robottan gecirip toz gibi kremsantinij uzerine dokuyorum anetp fistigi gibi duruyor cok guzel oda :) 

(2,665 puan) tarafından
Ay evet böyle de denenebilir gördüm internetten uğraştırıcı mi küçük bebekklerle var onlarla daha sonra denerim olmazsa pekiispanak kek tarifi verrmsion
(441 puan) tarafından
cokta ugrastirici degil aslinda bendede var iki kucuk yaramaz onlar oynarken hemencik yapiyorum.

6-7 ispanak yapragini sadece yaprak bu arada yika kucuk bir tencereye at uzerine bir su bardagi su koy haşla, hasladiktan sonra robottan gecir pure haline getir ve soğut o kalsin bir kosede, normal keki nasil yapiyosan o harci yap yine (3 yumurta 1 sb seker. cirp daha sonra soguyan pureyi bunun icine koy 2-3 su bardagi un kabartma tozu,vanilin ) bu kadar. sütün yerine pureyi koycan sut koymasanda olur :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 183 göst.
15 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Kbrpymylmz (111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 172 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 800 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (535 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,997 soru

24,052,004 cevap