0 oy
1,900 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,278 puan) tarafından
Kızlar pazartesi doktor bana kürtaj dedi karından bebeği hiç gormedi alttan bakınca da küçük kalmış dedi yatış verdi istemedim bugün tekrar gittim güvenilir bir doktora son kere gideyim öyle aldiriyim dedim icim rahat etsin en azından diye . Doktor karından bakti bebek küçük dedi üzülme tekrar olur falan teselli verdi o da kürtajı önerdi. Normalde dört kere gittim hiç biri karından bakınca görmemişti bu görünce şaşırdım ama yine de kürtaj diyince kabullendim akşam Zeynep Kamile gittim . Baktılar bebek 6+4 olmuş 5 günde iki gün büyümüş hiç yoktan iyi bir şey dedi acele etmeyelim bir hafta daha bekleyelim bebise bir şans daha vermelisin dedi . Umitlenmek istemiyorum ama ağlayarak gidip gülerek çıktım . Sizler de dua ederseniz çok sevinirim eğer sağlıklı gelisecekse rabbim kucağıma almayı nasip etsin diye... 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim afiyetli olanı hayırla nasip etsin. Üzülme. 
(8,278 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(18,266 puan) tarafından
Bekle kardeşim sabırlı ol Rabbim şifa versin insAllah 
(8,278 puan) tarafından
Amiin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bazı doktorlar neden bu kadar aceleci ben 6 haftalıkken doktora gittiğimde bebek bile yoktu sadece kese görünüyordu 9.haftada gördü doktor o zaman kalp atışı dinledim

Allah'ın izniyle bişey olmaz canım bebeğin sağlıkla hayırlısıyla kucağına gelicek inşallah 
(8,278 puan) tarafından
Bende anlam veremedim inşallah benimki de haftaya görünür çok sağol
0 oy
(638 puan) tarafından
Gelişim göstermesi Rabbimden sana bir ışık herşey bir vesile bak sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ bak bende 36+6 da bebeğimi kaybediyordum ilkini de kaybettim o küçük yine ama düşün bu kadar büyütmüştüm karnında plasenta ayrılmış sancı girdi oyaladım bilmiyordum böyle bişey olduğu sancı sıklaşsin dedim bı gittim nst sancılar uçmuş ebe doğum yok diyo nst sonucunu eşim doktora attı plasenta ayrılmış bebeği kaybediyoruz acil sezaryen dedi düşün eşimde vesile oldu onu atmasa ebe daha açıklık yok eve git dedi demem o ki bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap gelir yoksada son anda bile kaybediyor insanlar Rabbimden umudunu kesme ben çok ekimi karnıma koyup dualar zikirler ederdim bin şükür Rabbime şimdi karnını doyuruyorum sanada nasip olsun inşallah ❤️
(8,278 puan) tarafından
Ya ne kadar sorumsuzlar benimde doğumdan önce ki hafta ebe yüzünden kalp atışı alınamadı bebeğim öldü zannettim yüreğime indi nasıl ağladım bütün doktorları çağırdı ultrason ile bakıldı ki yavrum yaşıyor bir de dengesiz neden ağlıyorsun bak yaşıyor dedi...
(638 puan) tarafından
Benim ebede eve git acilman olunca gel dedi eşim dedi artık nst de bebek kalp atışı 60lara indi normal birşey değil bu dedi yok hareket ediyor ondan diyo ya ben gün boyu hareket etmedi diyorum ediyor işte diyo eşimde sinirlendi nst sonucunu doktora attı 5 dkya doktor geldi uyusmadan canlı canlı sezaryen oldum düşün belkide bebeğimi kaybedecektim Rabbim korudu
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Çok iyi yapmışssın zaten bir sıkıntı varsa bu 1 hafta ön günde vücut bir sinyal verir . Leke kan şeklinde inşallah bebeğin ordadır ve geç döllenme olmuştur
(8,278 puan) tarafından
İnşallah öyle olmuştur canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ben ilk hamile olduğumda evde test yaptım. Dr gittim test yaptırmak için kadın ultrason dan baktı dedi kese vs yok adet söktürücü ilaç yazdırıyor asistanina. Allah Allah dedim nasıl olur evde yaptım ben test 4 5 saniyede ikinci çizgi belirlendi . O testler yanıltıyor güvenme dedi. Dedim yok ben bu ilaçları kullanmam test yaptiricam . Neyse gittim test verdim ertesi günü sonuçları almak için gittim . Hamileyim ama hala kese görünmüyor. Başka bir Dr denk geldim o arada Dr 10 gün bekleyelim ona göre hareket ederiz dedi . 10 gün sonra dr gittiğimde birde baktık ki 2 kese birden var ikiz gebelik. Nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür şuan 2 buçuk yasindalar . Geç döllenme olmuş sendede öyle olmuş olabilir benimkilerde geriden geliyordu haftası ama şuan maşallah çok sağlıklılar hatta yaşıtlarına göre önden gidiyor gelişimi. Doktorum her gördüğünde uyarıyor az yedir annesi kilosu boyu fazla diye. Allah'tan ümit kesilmez canım bol bol dua et tüm dualarım seninle ♥️
(8,278 puan) tarafından
Ayyyy ne hoş bir mucize Allah'ım sağlıkla büyümelerini nasip etsin inşallah darısı bana inşallah (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)
0 oy
(313 puan) tarafından
İyi ki o doktora denk gelmişsin canım. Geç döllenme olmuş olabilir. Sonuçta bebek var yani Bi kaç hafta bekle büyür inşallah. Sağlıksız olunca zaten vücudun onu belli eder atmak ister. 
(8,278 puan) tarafından
Umarım öyle olmuştur çok sağol canım
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Allah'ın izniyle buyur inşallah Hayırlı haberlerini alırız hayırlısıyla 
(8,278 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim (⁠✿⁠^⁠‿⁠^⁠)
0 oy
(801 puan) tarafından
ilk oglumda 8 haftalikken gittim bebek girunmuyor dedi bi hafta sonra gel dedi ama ben bi ay gitmedim 11 haftalik oldu gittim gördü haftaliklarina goreymis banada kurtaj dediler bence bekle hem cok kucuk daha
(8,278 puan) tarafından
Maşallah sende baya sabır varmış benim icim içimi yedi yerimde duramadim kaç sefer gittim (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) inşallah benimki de sağlıkla sonuçlanır Allah razı olsun umut oldun
(801 puan) tarafından
bekle canim bence 11 haftalik falan olsun oyle git sende insallah seninkide toparlar
0 oy
(3,401 puan) tarafından
Doktorunu dinle cnm insaflı biriymiş seni ve bebeğini düşünmüş bencede bir şansı hak ediyor inşallah bir mucize olur ve herşey yoluna girer acele etme 
(8,278 puan) tarafından
Amiiin amin inşallah öyle olur çok teşekkür ederim (⁠✿⁠^⁠‿⁠^⁠)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 462 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 255 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde ercno (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 519 göst.