0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (194 puan) tarafından
Kızlar benim dördüncü doğumum her dogumumdan sonra bir buçuk yıl adet olmam

Beş ay önce doğum yaptım geçen gece karın ve bel ağrısıyla uyandım lavaboya gittiğimde iki damla kan düştü adet olucam sandım ama olmadı sizce ne olmuş olabilir başına gelen varmi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamile olabilirmisiniz
tarafından
Emziriyorumusun
(194 puan) tarafından
Evet canım
tarafından
Ne şıklık la bide mama veriyormusun
(194 puan) tarafından
Mama veriyorum canım sıklığına gelince dört beş kez falan heralde
(194 puan) tarafından
Emzirme azlığından olsa devamı olmazmi sadece iki damla mı olur ne akıntı şeklinde nede kan şeklinde hiç olmadı bidaha
-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından
Belki rahim hazirlaniodur adete. Ay bende 7 aydir olmuorum doktra gtcem  ilacla söktürsün.şiş sış hissediyorum artik olsamda rahatlasam
(194 puan) tarafından
Sormaaa ben gittim öbür dogumlarinda ama bişey vermemişti doktor bı git yinede istersen
(9,079 puan) tarafından
Hadi yaa. Bir yil normal ama rahatsiz hissedoyorum hem kilo veremiyorum hem şisim darlandim valla.ilk dogumda 4. Ay olmuştum. Bunda 7 oldu hala tık yok
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benim teyzem de öyle iki günle başlamıştı doğumdan sonra kanaması. Sonra iki bucuk ay yine olmadı. Doktora gitmişti hapla adet oldu ondan sonra bir süre. Sonra düzene girdi heralde. 
(194 puan) tarafından
Anladım canım ama ben normalde olmam bı dogumumda ilk defa oldu acaba bı sıkıntı mı var diye endişeleniyorum
(9,076 puan) tarafından
He iki damla demişsin ben onu iki gün olarak okumuşum :) bi doktora git canım madem için rahat etsin. Ben bir sıkıntı oldugunu düşünmüyorum ama. Bi de tebrik ederim maşallah dört cocuk herkesin harcı değil bu zamanda
0 oy
(560 puan) tarafından
Adet olacan canimm hemen olmassın diğer ayda öyle gelir ondan sonra daha çok  değişir yani

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 243 göst.
21 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hacer_BN (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 429 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yavrunun annesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 627 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 557 göst.
23 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,296 soru

24,109,497 cevap