0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (487 puan) tarafından

Ne oluyor anlamadım. Geçen ayın 29 unda son adetimi oldum.sonrasinda bi 10 gün kadar kahverengi akıntım oldu. 2 tane test yaptım onlarda negatif hiç günüm geçmezdi ne oluyor anlamadım. Geçen ay antibiyotik kullandım dişim için bu kadar geciktirirmi bilmiyorum biraz daha mı beklesem kanmi versem bilemedim birşey olsa testte çıkardı :angel: çok hastayım ilaç da içemiyorum tereddüt ettiğim için. Allah'ım isteyen bekleyenlere nasip etsin inşallah..

1 cevap

0 oy
tarafından
Gün geçmesi olabilir canım normal. Hiç başına gelmeyen insanlarında başına gelebilir. Stresten,hava değişiminden, kullanılan bazı ilaçlardan gecikmesi olabilir. Her gecikme hamilelik değildir. Rabbım isteyen hakeden herkese versin. Az daha bekle 10 gün falan geçerse yap. Yada kan ver. Böyle yaparak daha çok strese girersin. Rabbım kalbine göre versin :)
(487 puan) tarafından
Amin sağol canım evet çok stres oldum ama bugün ile 9 günüm geçmiş oluyor.insallah olurum artık :)
tarafından
Testini ne zaman yaptım dedin
(487 puan) tarafından
Dün değil önceki gün yaptım birde ondan 2 gün önce yaptım yarın tekrar yapayım diyorum artık oda negatif çıkarsa kan tahlili yaparım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
+1 oy
4 cevap 140 göst.