0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kizlar bebegimin 9 aylik olmasına 10 gün var emziriyorum ama sütüm 6 aylıktan önceki gibi değil acaba bebeğim doymuyor mu ne yapmam lazım geceleri bazen emzirip koyduğum halde ağlıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(4,436 puan) tarafından
Ek besin almıyor mu kuzum uyumaya yakın yulaflı meyveli muhallebi tarzında bir şeyler versen mesela 
(278 puan) tarafından
Aliyo veriyorum ama sadece ek gıda besini olur mu ki bi mama takviyesi falan gerekmiyor mu
(4,436 puan) tarafından
Ben meme mama ek gıda şeklinde gidiyordum canım son bir aydır mamayı içmiyor nerdeyse biberonlar hep çöp oluyor ebemiz gelişimi iyi mama vermesende olur dedi zaten ben mamaya kilo için değil memeyi bıraktığı zaman başlamıştım sonra meme alsa da mamaya devam ettim iyice doysun diye sen de açlıktan uyandığını ağladığını düşünüyorsan mama al gramı az olanlardan gece uyurken Bi biberon ver hala ağlıyor ise diş gaz veya bu dönemde yaşanılan uyku gerilemesi sorunları olabilir
-Reklam-
0 oy
(14,252 puan) tarafından
Olabilir yani emdiği halde ağlıyorsa boyle bir ihtimal olabilir
0 oy
tarafından
6. Aydan sonra sürün içeriği değişiyor .o az dedigin süt ona yetiyor korkma .Benim de az 

ağlamasinin sebebi başkadır .Gündüz ek gıda alıyorlar zaten kuzu merak etme doyuyordur.
(278 puan) tarafından
Içim rahatladı tessekkür ederim cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bebikim57_ (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu