0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar ortalıkta salgın var 1.5 yaşındaki kızım öksürüyor boğazları kızarmış doktora götürdüm şurup verdi şurup asla sevmez siringayla verdiğim zamanda ağzından hepsini atar şurupları nasıl verebilirim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben suyu verir gibi yapıyorum ağzına hemen döküyorum kaşıkla . Tabi eşim yardım ediyor tek başına asla içeremiyorum
(35 puan) tarafından
Tek başına veremiyorum eşimle verelim dedik yarisini icirebildik anca gerisini dışarı atti
tarafından
Ne kadar içerse o kardır. Çok zorlama tiksinmesin
(35 puan) tarafından
Faydası olur mu ki içtiği kadarı
(35 puan) tarafından
Yarımşar ölçek anca icirebiliyoruz
-Reklam-
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Meyve suyu kutusunun bı kenarını kesip içine koy pipet tak icirmeye çalış bu yöntemi görmüştüm etkiliyms cnm
(35 puan) tarafından
Yok canım meyve suyu falan sevmiyor sudan başka birşey icmiyor
0 oy
tarafından
meyve suyu içerir gibi pipetle içirsen çaktırmadan 
(35 puan) tarafından
Meyve suyu asla içmez
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Şurup öksürük için pek fayda etmiyor. Kuru dut alın 1 kaşık dutu 1 çay bardağında 5 dk kaynatıp ılıyınca içirin çok faydası var. Birde göğsüne sürekli sıcak havlu koyun
(35 puan) tarafından
Şurubu öksürük için vermedi boğazında kızarıklık olduğu için iltihap giderici şurup verdi yaş öksürük olduğu için şurup vermiyorum dedi
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım benım kız da dolven dışında diğer şurupları sevmez 
(35 puan) tarafından
Aynen öyle 5. ayda başladım ek gıda vermeye ama hicbirseyi sevdiremedim yayla çorbası şehriye çorbası kaşık maması anne sütü alıyor sadece diğer yemekleri asla sevdiremedim
tarafından
Süte mi güveniyor acaba biran önce kendini toparlar ınşallah canım ya üzüldüm
(35 puan) tarafından
İnşallah canım aklı başına bir gelse herşeyi yer de bekliyorum işte bir umutla
(35 puan) tarafından
Kilosuda iyi aslında da insan takıyor işte
tarafından
Kötü huy edinir canım zayflığına bişey diyemem bu kadar aşırı yemek seçmesi çok kötü alışkanlık yanı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
13 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M1e2l3e4k5 (315 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
8 cevap 317 göst.
15 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,606 soru

24,185,913 cevap

336,617 kullanıcı

...