0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından

Yüzümde hem güneş lekeleri hem hamilelik lekeleri var ve çok rahatsız olmaya başladım. Bu işlemi yaptıran yada bilgisini olan varmı. Yaptırsam işe yarar mı yüzüm temizlenirmi

Yüzde yüzde bı temizleme beklemiyorum ama yüzde 50 bile olsa razıyım

3 Cevaplar

0 oy
(1,370 puan) tarafından
Allah'ın belası lanet bisey. Sadece bir kere yaptırdım. İğneyi falan özel almama rağmen yüzüm yandı. Ne halt yemeye yaptirdiysam
(209 puan) tarafından
Öylemi  konuştuğum kadın baya uvuyordu
(1,370 puan) tarafından
O paragozler hep över zaten. Bir tane de işe yarayan islemleri yok hepsi dalavere. Bazen diyorum keşke işim gücüm olmasa su güzellik merkezinin önünde dursam da buraya gelmeye çalışan insanları ikna edip yollasam geri
-Reklam-
0 oy
(632 puan) tarafından
Evlenmeden önce benim kolumda harf jilet lekesi vardı yaptırayım evlenirsem kötü olmasin diye.  Emin ol daha kötü oldu. Ki yaptırdigim ye %85garanti verdi. Dermapen yerine başka birşey var onu yaptır adı aklım da degil
(209 puan) tarafından
Yapma yaa çok mutluydum hâlbuki
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Çok çok iyi yapan birine yaptirman lazım ağzı değil eli iş bilen bi uzman yaparsa çok iyi sonuç alırsın ben yaptirmadim ama arkadaşım güzellik uzmanı o yapıyor müşterileri memnun gayet 
(209 puan) tarafından
İlçede yapan var. Eğitimini almışım dedi bilmiyorum artık ne kadar güvenilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 338 göst.
0 oy
6 cevap 715 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
4 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
8 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Canım oğlum (185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,530 soru

24,073,451 cevap

330,805 kullanıcı

...