0 oy
490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (570 puan) tarafından
Uzuunca yazicam :)  Biz evleneli 3 yıl oldu 3 cocukluyuz.Evlenmeden ayni ev istedi esim kabul etmedim .Nisanliyekn ev alirsak yada yaparsak ayni yerde olsun dediler hayir dedip hep.Bir ara kayinpeder bunaltmisti bakariz dedim onuda anladi ki tmam dedim.Esimde ailesine cok bagli.Evimizi onlarin bir sokak ilerisine tuttuk.Hep birlikteyiz neredeyse.Ev yapmaya karar verdik. Izmirde arsa muteahhite verildi satildi belli para geldi.2 kat yapacaklardi.Esimde 2 kardes ,digeri kiz oda evlenecek yakinda.ilerde ikisi icinde bir nebze.Neyse kayinvalidem diyor ben cok cektim kiralarda falan.cokta titiz herseyi cirpan birisi.Alt kat istemezdi,nede ust kat.Cunku cirpacak ya herşeyi. Neyse ev konusunda 1.kat bize biraz yetmeyecek dedi esim 2.kat bizim olsun dedi anlatti.biraz tavirla kabul ettiler.Sonra birden kayinoedrim cati kati yaoicam dedi.oraya oturacakmis .Zoruna gitti bence altta oturmak.Ilerde yaslanacaklar ne catisi anlamiyorum sacmalik bence.Neyse birkac kez bu cati yapilacak,yaoilmayacak dendi tartismalae cikti,kayinvalidem tavirlar sergiler yok benim isyedigim hicbirsey olmadi ,kapi istedigim gibi olmazsa baltayla parcalarim, yok bunalirsam oturmam asla o evde .Asla memnun edemezsin kendini.Para eksik olacak ve esim  300,400 bin kredi cekecek. En son dediler cati yaoilmayack cnku kayinvalidem ben 1.kati kiraya vermem kiracilar evi mahfediyor orasi kizimin dedi.Vazgectiler. takrar yapacam dedi k.peder.esim çildirdi yeter dedi cocuk oyuncagi yaptiniz, baskalariyla konusup gelio hep fikir degistiiriyorsun.Ya dediğime uy yada ben o eve yardimda etmem evde istemem.Kendim  ev alırım alamazsam kirada otururum.ocaga kadar karar ver dedi.K.peder kararli,k.validem de dun diyor agzimi acacam eger oyle birsey yaoarsa hakkimi helalde etmem biz onun kolesimiyiz ,yok saygisiz , olume bile gelemesin derim .Ama esim ev alirsa bunlari yuzune soyleyi birdaha gorusmeyecekmis.Ben bu evi hic istemedim allah varya halada ayni ev alalim dedim dinlemedi.saygisiz dedikleri ogullari agizlarina bakar .Esim kusur etmez asla.Ama ailesi ile kotu olsunda istemiyorum .konusayim diyorum benim ve cocuklarin hatri icin kabul et 1.katin kabasi yapılsın ici sonra yapılsın diycem. Uzuluyorumda haline .K.pederim gille iyiyiz yinede ama yakinda hzuurumuz olmaz korkusu var bende de işte .Sizce kim hakli ne yapmalıyım da esimin yukune ortak olmaliyim ? Ailesi ile gorusmese esim ölür. O suan sinirle diyor birseyler ama onlar onun herseyi

9 Cevaplar

0 oy
(14,950 puan) tarafından
Hepsini okuyamadım beynim yandı ama anladığım kadarını soyliyim esin o kadar boranacaksa ya kendinize ayrı ev alin ya da yapın derim vereseli ev her zaman bela olur başa bak daha kendi içlerinde anlasamiyorlar yarın işin içine cor cocuk girecek el kızı el oğlu esin ailesiyle anlaşma belki çocuklarınız kuzenlerle anlasamayacak 
(14,950 puan) tarafından
Bu adamların ana merakını sinir oluyorum aynısı benim başımda var vereseli arsaya ev yapacak eşim anlatıyorum anlamıyor da ama içimden diyorum hep sonunda anlasın merkeze geri gelsin de ortada giden para olsun eğer acirsam
(570 puan) tarafından
Benim birde altinlarim harcandi bu ev icin oturmazsak icimde kalir.k.oederim dun diyor yaparim ben sana  ama nerdeee evi bile yapamaz ki esimsiz kredi cekemez ki  ,gorumcem evpenecek o masraf .gitti altinlarim anlayacağın
(14,950 puan) tarafından
Senin gönlün yoktuysa bj yerden çıkıyor onlar sen hiç üzülme benim de benzer bisi oldu
(570 puan) tarafından
Bende isteyemem oyle yaparsada yapmazsada helal olsun ama napayim tabiki isterim baska ev alacak olsak ama diyemem
(14,950 puan) tarafından
Eşine söyle rızan yoksa bilezikler senin hakkın Allah sorar bunu yani
-Reklam-
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Ne olursa olsun kaynanayla ayni binada yaşamak istemem. Kaynanan da az çırpmayıversin hali falan otursun alt kata 
(570 puan) tarafından
Hali degil  canım keske hali olsa bir coraba varana dek çırpar .cok titiz , tiknisir birseylerden. Kabul etmişti 1.kati istemesede  laf carparak.ama sonra kayinpederim catiyi yapicam oraya oturalim biz dedi
(3,162 puan) tarafından
Bence sen kaç kurtul
(570 puan) tarafından
Valla evlendim baska sehre geldim bi onlar var suan zaten.Yinede onlar iyiki var.Ama huzurum olmazsa tabiki kendi basimiza olmamiz daha hayirli
(3,162 puan) tarafından
Herkes icin durum farklidir tabiki. Ben de gurbetteyim ama asla ayni apartmanda yasamayi birak ayni sehirde yasamayi bile  tercih etmem.
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Simdiden böyleyse vay haline bosuna dememisler nerde cokluk orda bkluk iste 
(570 puan) tarafından
Evet kızlar bende ayni dusuncedeyim ama napayim esim vazgecmiyordu baska ev almaya ikna olmadi.simdide bunlar yasaniyir .otursakta ayni seyler yasanir bence
(7,470 puan) tarafından
Malesef canim oturunca daha kotusu olmaz ins
(570 puan) tarafından
Oturabilirsek boyle giderse ..hayirlisi diyorum
(7,470 puan) tarafından
Aynen allaha birak bak hersey yerlesir yerine
(570 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
tarafından
Canım çok karışık yazmışsın hiçbir şey anlamadım
(7,462 puan) tarafından
Kaynatasiyla eşi fikir çatışması yaşamışlar, eşi de ayrı ev tutarım sizede yardım etmem demiş.
(570 puan) tarafından
Tesekkur ederim aydınlattıgin icin cocuklardan dolayi neyi nasil yazdim bilmiyorum :) sadece doluyum ve caresizim suanda
0 oy
(844 puan) tarafından
3 yıllık evlilikde 3 çocuk nasıl oldu 
(1,958 puan) tarafından
Benimde takıldığım tek şey :D
(844 puan) tarafından
Hahahahahajajhahaha nasıl olmuş bende merak ettim
(570 puan) tarafından
Gecimde zor manasinda yazmistim onu .bir kizim var birde ikizlerim var kizlar :)
(1,958 puan) tarafından
Valla helal olsun 3 bebeye bakan anne madalyalıktır.
(570 puan) tarafından
yinede kayinvalidem destek oluyor sagolsun .yoksa tek zor baya .2 cocuk olsa eyvallah ama 3 le bas etmek küçük olunca pek zor
0 oy
(643 puan) tarafından
Daha şimdiden başlamış bile. Bence hic girmeyin bu topa. Yarında vay cirpti onu bunu diye adi olacak. İnan bana çok zor bu kadar ic ice olmak
(570 puan) tarafından
Kayinvalidem memnunsuz zaten .1.kata otursa soyledigin gbi ben ustte olsam vay ben neler cektim hala cektiriyorlar diyecek ust kata otursa 2.kata bende istemiyorum giris kat ve surekli bir cirpma .ve alt kat dar bize cocuklarin odasi ozellikle .yoksa amenna yinede
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bence hiç karışma. Onlar şimdi tartışır 3 gün sonra barışır sen kötü olursun. Zaten şuan en kötü ihtimal iki katlı ev yaptırıp kaynanayla alt üst oturmak. Esine destek olmak istiyorsan da sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım. Bi ev başında ailenle kötü olma sen ne karar verirsen ben senin yanındayım de. İçine sinmezse ailenle kötü olduğuna değmez vazgeçersin olur biter diye bilirsin. 
(570 puan) tarafından
Ben suanda karismadim zaten ama esim fikrimi biliyor tabiki.Ama kiskirtmam hicbir sekilde .Ne dersen diyorum artik seninleyim.Evden vazgecmis olsada suanda tekrar devam edilebikir cunku frkindayim.sonra kotu olan gelin olur maalesf  oglum evlendi gelin değistirdi derler .ama kotu olmalarinida istemem  allah varya .indalah orta yol bulunur diyorum sadece
0 oy
tarafından

Okumadım okuyanlara selam olsun :woot:

(570 puan) tarafından
Cok uzun ya degil mi :)))
tarafından
Öyle valla:D
0 oy
(1,828 puan) tarafından
O kadar masrafa girecekseniz ayrı ev yaptırın yada alın. Aynı binada yaşanmaz şimdiden böyle yapıyorlarsa aynı binada oturunca huzur vermezler.
(570 puan) tarafından
Farkli bir ev yaptiramayiz esimle canim.Arsalar olmus kac para en az 800 .Hazir evi bile yeni alamayiz suanda hersey ucmus.Ama ici yapilacak aliriz sonra yapariz diyor esim sinirle tabi oda
(1,828 puan) tarafından
Doğru haklısın herşey uçtu valla. Rabbim kolaylık versin.
(570 puan) tarafından
Amin herkeze insallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 642 göst.
27 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 878 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Alpmuazz (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 544 göst.
31 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 539 göst.
2 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,831 soru

24,160,341 cevap