Uzuunca yazicam :) Biz evleneli 3 yıl oldu 3 cocukluyuz.Evlenmeden ayni ev istedi esim kabul etmedim .Nisanliyekn ev alirsak yada yaparsak ayni yerde olsun dediler hayir dedip hep.Bir ara kayinpeder bunaltmisti bakariz dedim onuda anladi ki tmam dedim.Esimde ailesine cok bagli.Evimizi onlarin bir sokak ilerisine tuttuk.Hep birlikteyiz neredeyse.Ev yapmaya karar verdik. Izmirde arsa muteahhite verildi satildi belli para geldi.2 kat yapacaklardi.Esimde 2 kardes ,digeri kiz oda evlenecek yakinda.ilerde ikisi icinde bir nebze.Neyse kayinvalidem diyor ben cok cektim kiralarda falan.cokta titiz herseyi cirpan birisi.Alt kat istemezdi,nede ust kat.Cunku cirpacak ya herşeyi. Neyse ev konusunda 1.kat bize biraz yetmeyecek dedi esim 2.kat bizim olsun dedi anlatti.biraz tavirla kabul ettiler.Sonra birden kayinoedrim cati kati yaoicam dedi.oraya oturacakmis .Zoruna gitti bence altta oturmak.Ilerde yaslanacaklar ne catisi anlamiyorum sacmalik bence.Neyse birkac kez bu cati yapilacak,yaoilmayacak dendi tartismalae cikti,kayinvalidem tavirlar sergiler yok benim isyedigim hicbirsey olmadi ,kapi istedigim gibi olmazsa baltayla parcalarim, yok bunalirsam oturmam asla o evde .Asla memnun edemezsin kendini.Para eksik olacak ve esim 300,400 bin kredi cekecek. En son dediler cati yaoilmayack cnku kayinvalidem ben 1.kati kiraya vermem kiracilar evi mahfediyor orasi kizimin dedi.Vazgectiler. takrar yapacam dedi k.peder.esim çildirdi yeter dedi cocuk oyuncagi yaptiniz, baskalariyla konusup gelio hep fikir degistiiriyorsun.Ya dediğime uy yada ben o eve yardimda etmem evde istemem.Kendim ev alırım alamazsam kirada otururum.ocaga kadar karar ver dedi.K.peder kararli,k.validem de dun diyor agzimi acacam eger oyle birsey yaoarsa hakkimi helalde etmem biz onun kolesimiyiz ,yok saygisiz , olume bile gelemesin derim .Ama esim ev alirsa bunlari yuzune soyleyi birdaha gorusmeyecekmis.Ben bu evi hic istemedim allah varya halada ayni ev alalim dedim dinlemedi.saygisiz dedikleri ogullari agizlarina bakar .Esim kusur etmez asla.Ama ailesi ile kotu olsunda istemiyorum .konusayim diyorum benim ve cocuklarin hatri icin kabul et 1.katin kabasi yapılsın ici sonra yapılsın diycem. Uzuluyorumda haline .K.pederim gille iyiyiz yinede ama yakinda hzuurumuz olmaz korkusu var bende de işte .Sizce kim hakli ne yapmalıyım da esimin yukune ortak olmaliyim ? Ailesi ile gorusmese esim ölür. O suan sinirle diyor birseyler ama onlar onun herseyi