0 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (236 puan) tarafından
tarafından kapalı
Günaydın arkadaşlar benim annem kanser hastası Burdada bir çok kez yazdım ben tam 40 gün dür annem in yanındayım yani Konya'da ama Antalya da yaşıyorum eşim ve oğlum orda kayınvalidem ilgileniyo ama artık sorun çıkarmaya başladı bakamıycam gel evine diye, Annem in durumu çok ağır Allah korusun doktor herşeye hazırlıklı olun dedi bugünde biletim alındı Antalya dönücem ama hiç istemiyorum aklım burda annem de kardeşlerimde kalıcak sizce nayapmalıyım bileti iptal ettirip kalıyım yoksa mecburen gideyim mi kafam çok karışık Neolur yardımcı olun bana..
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
keske oglunuda yaninda goturseydin sorun olmazdi belki. cok gecmis olsun Allah sifa versin annene. 
(236 puan) tarafından
Oğlum okula gidiyo 12 yaşında ama bitürlü idare edemediler eşimde gitmediğim için bir hafta dır konuşmuyo benle bilmiyorum
tarafından
bence bir git izin alabilirsen okuldan bir haftalik izin al oglunuda alıp tekrar dön annenin yanina esinlede guzelce konuş kendini senin yerine koysun
tarafından
12 yaşındaki çocuğu zapedemiyotlarmi ne kadar saçma.bende küçük sandim

Bacım annenin yanında ol
(236 puan) tarafından
Kocaman hem de yok edemiyolar oğlum da sürekli arayıp kardeşini özlediğini söylüyo beni böyle ortada çaresiz bırakıyolar
tarafından
ne zamandir ordasin canm?
(236 puan) tarafından
Yeterince koydum senin yerine diyo bide 2bucuk yaşında oğlum var o benim yanımda ve babası abisi onu çok özledik diyo asla anlamıyolar beni
(236 puan) tarafından
Önce bi geldim iki ay kaldım sonra evime gittim bir buçuk ay kaldım sonra yeniden geldim 40 gündür burdayım
tarafından
cok olmus diye isyan ediyorlar anlayamazlarki keske ayni sehirde olsaysiniz :( Allah yardimcin olsun canm
(236 puan) tarafından
Yok bir evin var burda ölüm hepimize var deyip acımı küçümsüyolar keşke keşke aynı şehirde olsaydı
tarafından
canim yaaaa cok uzuldum valla Rabbim anneni sana bagislasin insallah bir mucizeyle tez zamanda iyilesir
(236 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun canım benim
tarafından
annenin ismi ne canim arkadasim bugun dogum yapacak soylim dua etsin ona dogum aninda yapilan dualar kabul olur derler
(236 puan) tarafından
Ayşe Anlaş canım benim çok sağol Allah razı olsun
(236 puan) tarafından
Rabb'im arkadaşına bebeğini sağ Salim kucağına alirdirsın inşallah
tarafından
tmm canm soylicem birazdan sendende olsun canm cok iyi anliyorum seni
tarafından
amin insallah
(236 puan) tarafından
Allah razı olsun böyle beni anlayan sözleriyle destek olan hepinize yüreğim Okadar yanginken dua ediyorum Rabb'im herşeyi gönlünüze göre versin kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah
tarafından
amin canim senide insallah Rabbim yanan yuregine su serpsin tez zamanda tum acilarini unuttursun insallah
tarafından
hepimiz din kardesiyiz en makbul dua muminin munine ettigi duadir Allahim yardimcin olsun
-Reklam-
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Oğlunu da yanına alsaydın yada git biraz kal yine tekrar gidersin inşallah bişey olmaz annene çok geçmiş olsun 
(236 puan) tarafından
Oğlum 12 yaşında ve okula gidiyo getirme şansım yok gidicem ama çok korkuyorum ya bişey olursa o acimla Okadar yolu nasıl gelcem
(1,025 puan) tarafından
Ha ben bebek sandım 3 yaş falan yani ama yine de 40 gündür burdayım demişsin biraz fazla en azından biraz evde kal Allah korusun acil bişey oldu mu hemen yine gidersin
(236 puan) tarafından
İki buçuk yaşında oğlum var o yanımda zaten bilmiyorum ya bişey olursa nasıl okadar yolu dönerim nasıl dayanırım ama mecburum galiba gidicem
0 oy
tarafından
Annenin yanında ol. Eşinin annesi o durumda olsaydı ne yapardı acaba
(236 puan) tarafından
Eşim hiçbir şey yapmazdı o annesini hiç sevmiyo oyüzden benim acımı hep küçümsüyo yeter ölüm bizede var iki buçuk yaşında bir oğlum daha var onu getir çok özledim diyo ama beni hiç anlamıyo
0 oy
(18,204 puan) tarafından
İki ara da bir derede kalmışsın Allah yardımcın olsun kardeşim
(236 puan) tarafından
Evet öyle oldum resmen yıprandım tükendim Allah razı olsun AMİN AMİN
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Kaynananın yaptığı tam vicdansızlık
(236 puan) tarafından
Sen annen ölene kadar ordamı kalıcaksın ben sen ondan önce ölüceksin diyo tam bir vijdansiz zaten kendi annesinin cenaze sine bile gitmedi
(3,702 puan) tarafından
Allah aynısını yaşatmadan camını almaz.
(236 puan) tarafından
Almasın da zaten ben böyle çaresizce kafayı yerken Rabb'im hiçbirinde hakkımı bırakmasın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 221 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 321 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Birisidiye (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,081 soru