0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından
20 aylık oğlum komşunun oğlu da 18 aylık. O ona vurdu o onu ısırdı oyuncaklar paylaşılamadı bizde çok zarar verip aglatmadikca müdahale etmedik. Acaba böyle durumlarda neden yaptın  yapma gibi mi yaklasmak lazım yada kendi aralarinda halletsinler diye seyretmek mi

3 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Kız çok küçükler ya. Alışırlar vurmaya. Ben vuran çocuklardan hep uzak tuttum . Heeep. Şuan 4 yaşında asla böyle şeyleri yok. Birisi oyuncagini alırsa hemen gelir yardım ister.
(1,328 puan) tarafından
Benim oğlum zaten vuran bı çocuk bende başkalarının çocuklarına zarar vermesin diye kendi çocuğumu uzak tutuyorum. Bu komşum yakınız hani aglatsalar da kavga etmeyiz. Çocuklarımız da ikisinde fena uysal degiller
(1,357 puan) tarafından
Hande bence bu şekilde de kendisini savunmayı öğrenemez her zorlukta sana koşar bence kendilerine zarar vermedikleri surece karışmamak daha mantıklı çünkü ilerde de kendini koruyamazlar çünkü kızımdan biliyorum çok narin çok hassas yetiştirdim senin dedigin gibi şuan aklım olsaydi diyorum bıraksan kendi 4 yaşında 2 yaşındaki bebekden 3 yaşındaki den dayak yer en ufak bişey e ağlar
(1,101 puan) tarafından
Yok benim ki dayak yemez kendini korur ama vurmaz da.
-Reklam-
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Bu durumlarda mutlaka iki çocuğa da aynı şekilde müdahale edilmeli. Haklı da olsa haksız da olsa birine onun yaptığı yanlış ama sen burda böyle bir yanlış yaptığın için çok kızdı onun yanında diğerine tamam o sana yanlış yaptı ama senin yaptığın yanlış çok üzdün lütfen sarılın barışın gibi bir müdahale edin şuan tam çocukların öğrenim ayları herşeyi bellekelrinde tutuyorlar 
(1,328 puan) tarafından
Bizde hadi öpün birbirinizi falan dedik. Benimki zaten vuran bı çocuk karşı taraf da oyuncaklarına el koyunca sinir oldu başladılar şiddete. Anlatsak da o an sinirden dinlemiyorlar ki
(1,017 puan) tarafından
O an zaten anlamicaklar ikisini de başka odalara ayırın sakinleşsinler unutcaklar 5 10 dk ya sakinleştiklerinde konuşulması gerekiyor o anda olay yeri terk edilmeli =))
(1,328 puan) tarafından
Bencede doğru tespit :))
0 oy
(6,288 puan) tarafından

Bence seyretmek en iyisi çünkü çocuk böyle gitgide vurmayı öğreniyor ve büyüdükçe de devam edecek önüne geçemeyeceksin Bence bırak:ermm:

(1,328 puan) tarafından
Dışarda yabancıların çocuğuna yaptığı zaman bırakmıyorum çünkü millete belli mi olur gelir kavga eder. Bu samimi komşumun çocuğu olduğundan ellemedik yediler birbirlerini
(6,288 puan) tarafından
Hayır ne olursa olsun Yani izin verme Yaptığım yorumu yani anlamışsın zaten hani yanlış anlamamışsın Çünkü kim olursa olsun izin verdiğin zaman şiddeti öğrenmiş oluyor bak burada görümcemin torunları var İkiz daha bir yaşlarındalar bir bilene böyle vuruyorlardı hani ikizler ya Millet de böyle çok seviyordu ama şu an bir tanesi 1 yaşında olmasına rağmen öbürünü feci şekilde dövüyor eline geçirdiğini çocuğun kafasına vuruyor ısırıyor başta herkese komik gelen şeyler veya Aman daha küçük denilen şeyler ilerleyince inanın önüne geçemiyorsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 663 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,275 göst.
+1 oy
6 cevap 706 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
16 cevap 890 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde idilto (1,848 puan) tarafından soruldu