0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (1,906 puan) tarafından
Bı puf noktanız tavsiyeniz şunu yaptım iyi oldu iyi ki yaptım dediğiniz bı şey var mı direksiyon sınavı esnasında işimizi kolaylastiracak bir şey 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben 15 yil once aldim ehliyetimi su an olan sinavlar nasil bilmiyorum ama bir sofor olarak kesinlikle park ve rampada kalkis calis zira en sıkıntılı konular bunlar :)
-Reklam-
0 oy
(2,900 puan) tarafından

Bende giricem Rabbim yardım etsin sağlık raporu çıkartacagim çıkmış sorulara bak canm

image olay story dan 70 yazan uygulamayi indir çalış bende çalışıyorum ona

(1,906 puan) tarafından
Aa bende bugün kayıt oldu sağlık raporum kaldı yarın onu goturecem doktora gidip teşekkürler ☺️ Allah kolaylık versin
(2,900 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Sadece sakin olmaya çalışın insan stres yapar ister istemez o da hata yaptırır. Ben eğitim alıyorum gibi düşündüm hep bitene kadar da sohbet ettim ki kafam dağılsın 
(1,906 puan) tarafından
Ne güzel bizde öyle oluruz inşallah
0 oy
(1,707 puan) tarafından
Ben 2 sinavda kaldim 3.sinav da biri bana ayetel kursi oku dedi ezbere fln da bilmem netten actim okudum soram gelene kadar ve o gun 3.de gectim.Puf noktasi fln yok heyecanlanma yeter.
(1,906 puan) tarafından
Ezbere biliyorum çok şükür okurum.internetten de araştırdım sınav öncesi okunacak şeyleri de indirdim
0 oy
(578 puan) tarafından
Park etme işine ekstra çalışabiliyorsan çalış mutlaka, tel seferde park etmek çok zormuş gerçekten.
(1,906 puan) tarafından
Araba var calisirim hatta sınav yerine de yakınım eşim oraya gider calsiiriz dedi
(578 puan) tarafından
O koniklerin arasına 1 seferde park edene kadar çalış bence, bir de geri geri sakin ve düzgünce gitmeyi öğren, o da çok zor oluyor direksiyon sınavında. İnsan stres oluyor o yüzden ekstra hatalae olabiliyor
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Canım heyecan işin önemli kısmı. Alt yapın varsa hallediyorsun aslında. Ama yoksa sıfır adaysan ve yapabiliyorsan hocadan alacağın derslerin haricinde ekstra pratik yap. Hocalar genelde meb in dikkat ettiği hususlarda nokta nokta ezber yaptırıyor oraları ezberle. Park alanlarını felan gerekirse kayda aldır. Direksiyon sınavlarına gitmeden de hocam bana heyecan için pasiflora diye bir şurup önermişti ama eczacı o uyku verir rahatlık verir dediği için almadım. Migros ta pasiflora lı çay var onu deneyeceğim. Başarılar inşallah ilkinde geçersin ❤️
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kitabını bitir bol soru çöz netten grcmıs sınav sorularını baska türlü olmaz :) 
(3,167 puan) tarafından
Kız direksiyon sınavı diyor :)
(9,920 puan) tarafından
Allah Allah sabah sabah yanlış mı okudum :)
(3,167 puan) tarafından
❤️❤️❤️ Yanlıs okumamışsındır da sınav deyince aklımıza ilk yazılı sınav gelir hep
(9,920 puan) tarafından
Canımsın sagol :)
0 oy
tarafından
Park etmeyi yapabiliyorsan gerisi kolay. Park çalış ozellikle iki araba arasi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 120 göst.
15 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Myangell (789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 149 göst.
+1 oy