0 oy
140 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (781 puan) tarafından
Kizlar ikisi ayni anda olur mu bilmiyorum ama ben bugun bi niyetlendim tecrubelerinizi almak istiyorum bugün  biraz mememe ruj sürdüm oğluma aras aciyo oğlum cis oldu dedim oda cıs anne  dedi baya yatakta 1 saat flan gezindi sonra kalbimin üzerine koydum tipisladim flan baya durdu sorna baktım uyumuyor aras ben uyucam dedim arkami döndüm  oda gezindi gezindi elini gosterere anne ıh dedi yani tipisla dedi tıpışladim uyudu böyle devam eder mi bide bu süreçte biraz tavsiyelerde bulunsaniz baba kizlar oglum 22 aylik tam 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Okadar cesaretlimisin:D

(781 puan) tarafından
Neden ki
tarafından
Yani hem bir düzen kurmak isteyip hemde meme düşkünlüğünü kesmek istiyorsun
(781 puan) tarafından
Memeye düşkün  degil zaten gündüz emmiyor
-Reklam-
0 oy
(16 puan) tarafından
2 ya da 3. Gün kriz gelebilir demedi deme :)
(781 puan) tarafından
Ya insallah olmaz
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Önce bir memeyi kestim bir iki ay tek memeyle devam ettik sonra onu da gündüz vermedim oda istemedi pek hamileyim tadı değişti belkide neyse gece kesmeye başladım bir gece uyanıp istemese ertesi gece felaket ağlama krizine giriyordu öyle böyle her uyandığı gece verdim sonra baktım uyanmiyor uyaninca da kucağımda ninni söyleyip beşiğine koyuyorum sallayıp uyutuyorum Elhamdülillah onu başardık ama uyku egitimi zor görünüyor bizim için halen ALLAH kolaylık versin sana da arkadaşın da dediği gibi arada emme krizi tutar ve ikisini birden yapmak seni çok zorlayabilir
(781 puan) tarafından
Yani çocuğumdan kastım yok zaten beni zorlayan bir bebek olmadi oğlum o yüzden alışmasada emziririm sarılır yatarız hic porblem yok 2 2 buçuğa yakin bi daha denir bizde tosunumla bide oğlumun kendisi ayakta sallanmayi seven bi bebek olmadi hic ayağıma aldıkça atti kendini yere
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Evet hem kestim hem uyku eğitimi verdim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Vesile hakan (848 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 194 göst.