0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (1,467 puan) tarafından
Faturam bugün geldi ama bn faturayı ödeye bastığımda kredi kart soruyor ya hesap kartımdan para çekerse elektrik yardımından yarralanmak istiyordum ordan yapayım dedim ama kafamı karıştırdı yani elektrik yardımının altında geldi faturam

2 Cevaplar

0 oy
(5,750 puan) tarafından
Demekki gelen fatura yardimin tutarindan fazla canim o yüzden kart bilgisi istiyor
(1,467 puan) tarafından
Hayır kuzum ödedim aksine altında gelmiş
(1,467 puan) tarafından
Faturam 138 geldi verilen elektrik destek ücreti 216
(1,234 puan) tarafından
Bndede aynı oluyo sorgulamıyo
(1,467 puan) tarafından
Elektrik faturan hangi kuruma bağlı onu seçin mesela bizim dicle epsaş sizin nedir ona nakın faturada yazıyor ona göre kurumu doğrulayın daha sonrada altında fatura sorgulama yazıyor oraya basıcaksınız ve gelen faturanızın miktarını gösteriyor o miktara basıp o faturayı ödeyeceksiniz bn ödedim diye şuan o bilgiler çıkmıyor fatura öde bilgilerim çıkmıyor yoksa buraya sss alıp paylaşırdım bilgilendirme amaçlı
-Reklam-
0 oy
(4,726 puan) tarafından
PTT ye gidiyorsun kimlik ve faturan ile veriyorsun eğer çıkan yardım parasından fazla ise faturan üstünü tamamlıyorsun ödüyorsun

Bildiğim kadarıyla otomatik ödeme olmuyor ama yanlış da biliyor olabilirim 
(5,750 puan) tarafından
E devletten oluyor canim üstüne verecek olursan kart istiyor arkadasda muhtemelen öyle olmus
(1,467 puan) tarafından
Ha yok cnm ödedim aksine yardımın altında geldi
(4,726 puan) tarafından
Bilmiyorum pek ben iki aydır PTT ye gidip ödüyorum
(1,467 puan) tarafından
E devletiniz varsa ordan daha kolay geliyor bn kurcaladım ettim baktım basitmiş meğer oturduğum yerden ödedim
(4,726 puan) tarafından
Bir daha ki ay bende öyle yaparım iyi olur ya iki çocukla gitmek zor oluyor
(1,234 puan) tarafından
Nasıl ödeniyo yapamadım yardım cıktı bana elektrk eşimin üstünde nasıl ödiycem e devletten
(1,467 puan) tarafından
Bnmde eşimin üzerine şimdi nasıl anlatsam  senin elektrik kurum adı ne bizim mesela dicle elektrik orayı seçiyorum aboneyi yazıyorum sonra faturayı sorgula gibi bişey yazıyor ona bastım çıkan fatura miktarının üzerine bastım onu ödemek için sonra bni ilerletiyor zaten elektrik yardım ile öde diye
(1,467 puan) tarafından
Siz bna burdan görsel atın istiyorsanız bn sizi o sekilde yönlendiriyim
(1,467 puan) tarafından
Öyle valla cnm hem yol ücreti hem iki çocukla zor bnmde iki çocuk var zor oluyor biri okula gidiyor bide sabah 8 45 okulda saat 14 10 da çıkıyor nereye nasıl koşuşturcan nasıl yetişcem şaşırdım artık

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 941 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 465 göst.
+3 oy
10 cevap 434 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde yaslandummmm_30 (505 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu