0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,464 puan) tarafından
Eşim belediyede mevsimlik çalışıyordu, şimdi iş çıkışı oldu. 3-4 ay evde, zaten kaynanamgille yaşamak yoruyordu eşim evde iyice deli oluyorum. Az önce kızım uyandı bende odaya götürdüm ilaç vermeye. Eşimde uyuyormuş, sonra kızımla az yatakta durduk ilacı verdim. Eşimde kızım ses yapınca neden getirdin ki falan diye laf etti. Odaya o girince biz girmeyelim istiyor. Önceden bir haftasonu yaptığı için dinlensin diye ses etmiyordum. Ama şimdi evde kaç gün girmeden duracak. Zaten dedi evdesin ben neye dikkat edecek burası tek senin odan değil, tek alanım bu oda beni delirtme diye. O kadar anlayışsız ki anlatamam 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
O zmn de sen git ananın yanında yat benım burdan baska odam mı var girecek
-Reklam-
0 oy
(60 puan) tarafından
Bebek onun bebeği değil miymiş insan çocuğunu istemez mi yanında ya
0 oy
(18,655 puan) tarafından
insAllah daha hayırlı bir iş bulur valla kocam bı gün ise gitmesin kafam allak bullak oluyor tahammül edemiyorum ben yok ses etmeyin yok şunu yapmayın robotmuyuz biz 
(3,464 puan) tarafından
Cidden hiç çekilmiyor evde emekli olunca nasıl olacak şimdiden düşünüyorum
0 oy
(6 puan) tarafından
Ay Allah kolaylık versin benimki öyle birşey dese bosarim inan hiç kaldıramam ...Ama çok şükür ki kocam ev işi bebek işi her konuda yardımcı oluyor ..

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 452 göst.
0 oy
21 cevap 985 göst.
0 oy
20 cevap 727 göst.
13 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,078 soru

24,178,092 cevap

336,213 kullanıcı

...