0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (578 puan) tarafından

Kızlarrr bulantım var, akıntım arttı ve adetim gecikti iyice, henüz test yapmadım ama içime heyecan bastı :)

Hem yarın taşınacağımız ev netleşmiş olursa hem de testimden güzel sonuç alırsam çok güzel olacak :)

İçim kıpır kıpır, hiç uykum yok, endişem var biraz biraz da güzel hisler, karman çorman haldeyim ya, ne yapsam acaba, bu gece bitmez vallahi.

Siz neler yapıyorsunuz şu an

4 Cevaplar

+1 oy
(15,743 puan) tarafından
Gönlüne göre olsun inşallah hayırlı haberler alırsın ben de öyle sessİzlikte dinleniyorum
(578 puan) tarafından
İyi dinlenmeker, bir de kahve-sigara güzel gidermiş sessizlikte
(15,743 puan) tarafından
Bütün günün yorgunlugu anca böyle çıkıyor ☺️
-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından
Canım hakkında hayırlısı olsun ilk gebelikmi 

Evinde bu arada hayırlı olsun 
(578 puan) tarafından
Düşüğüm var geçmişte :( uzun süre bu yüzden ara vermiştik bebek yapmaya.

Ev de olur inşallah, yarın görüşme olacak, çok ümitlyim, 2. Kez görüşecek eşim, bu sefer netleştirmek için. Ev sahibi de çok tonton bir teyze, inşallah sorun çıkmayacak bu sefer.

Hep memur istiyorlar kiracı, memur değilsen 1 yıllık kirayı peşin istiyorlar :( bu evi zor bulduk, heyecanlıyım, o sözleşmenin imzalandığını görmem lazım :)
(147 puan) tarafından
Allah inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah hayırlısı olsun
0 oy
(5,794 puan) tarafından

Allah kalbine gör versin ilk bebek mi :)

Ben de heyecanlıyım ysrn randevum var inşallah cınsyeti öğrenirim 

(578 puan) tarafından
İlk Bebek inşallah:)
0 oy
(2,002 puan) tarafından
Benimde adetim geçti seymi canm devamlı tuvalet e cikiyomusun ya benm devamlı küçük tuvaletm geliyo sanki kasığımda bı baskı var 
(578 puan) tarafından
Test negatif çıktı ama hala adet olmadım, akıntım çok var, tuvalete de çok çıkıyorum, gidip tahlil yaptıracağım cuma günü
(2,002 puan) tarafından
Bende senin gibiyim valla şuan ama ben hastaneye gtmicem öğrensem de hemen 1 ay snra giderm anca zaten hemen ultrasonda gozukmuyo hemen ilaç yazmiyolarda olursa öyle yapcam olmazsa zaten gitmem byere
(578 puan) tarafından
Şimdiden hamile olduğumu düşünerek dolaptan nerdeyse hiç giymediğim ya da 1 kere giydiğim elbiselerimi satışa çıkardım, hamile olunca hiç giyemem diye
(2,002 puan) tarafından
Hayrlisi artk ya inşallah netlesr

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 314 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 842 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,318 göst.
0 oy