0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar çok kötüyüm kayınvalidem yine sinir etti beni ordaydım saat 11 olmuş akşam eve gidicez çocuğa mont giydirdim evde yemek verecektim öyle uyuyacaktım bebegimi gitmiş yine ekmek içi pekmez çay koymuş dedi dur ben bunu yedirim gorumcem de o sırada gidiyordu yolcu ediyodu bnde aldım yedirdim biraz yolcu etti geldi çocuk oturuyordu yatırdı elimden de aldı dedi hele ver ben yedirim hep böyle yapıyor bn halbuki evde her öğün farklı yemekler yediriyorum orda yapicak bsy yoktu o yüzden yapmadım hazır meyve püresi var di onu yedirmistim bide diyor bu çocuk zayıf kesin sen evde bsy vermiyosun evlerimiz de yakın 3 gün de 1 gitmesek öyle bi konusuyo ki sanki yıllardır torununu ona göstermemişim bide bizim eve de gelmez hep ister ben gelim biz gelelim biktim artık bu durumdan şuan o kadar sinirliyim ki 1 hafta gitmesem de kafamı dinlesem ama nerde 3 gün sonra yine eşimi arar çınarı alın gelin 

Bi öneri verin ya ben kimseye bsy diyemiyorum saygıdan vs yapım öyle yırtıcı cazgır değilim sessiz sakin ama zorla yaptrcaklar bi öneri verin ne yapmaliyim 

8 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bence altında kötü bir niyet aramayın sevdiği için yapıyor kadın sonuçta şimdi biraz babaanneler düşkün oluyorlar torunlara tabii ki sana sorması lazım ama sen söylüyorsun onların evde yapılacak bir şey yok diye kadın o şekilde yapmış vermiş bence art niyeti yok sizin 3 günü bir oraya gitmeniz de haftada bir olsa daha iyi tabii yine de sana naçizade fikrim kalp kırmayalım söylediğin gibi saygı da kusur etme eşlerimiz için bir de her şeyden önce anne diyoruz sonuçta geçer bu günlerde sağlıcakla büyük çocuğunu Allah bağışlasın :) ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğun kaç yaşında 

Evde yap yemeğini götür orda yedir çocuğum şekeri fazla çıktı de şekerli birşey vermiyorum de 
(278 puan) tarafından
Bebegim 9 aylik olmasına 10 gün var cnm
0 oy
(2,032 puan) tarafından
Benim yılan kaynana da 3 çocuğum var birgün birine bir kaşık çorba içimemiş geçen bacısı geldi ankaradan kızım 11 aylık tı o zaman ben çıkınca hemen koşa koşa mutfağa gidiyordu ekmeğin üstüne çay şeker karıştırıp yedşrşyoedu ben konuşmadığım için teyze yeni verdim dedim dünde öyle yaptı çocuk sabaha kadar ağladı dedim yok bacım bu çocuk aç hiç kilo almıyor diyo delirdim şimdi çıkıyorum bir kaşık yemek ekmek vermiyor mal
0 oy
tarafından
Arana mesafe koy canim o sana gelmiyorsa gitmek zorunda değilsin benim kayinvalidemde öyle bize gelmez hep bizi cagirir keyfim varsa giderim diğer türlü gitmem çünkü gerçek yüzlerini gördüm 
0 oy
tarafından
Benim kaynana gibi desene. Bizimevler uzak gitmek istemiyorum. Uyuzzz olmuşlar benim kocamda tutmuş yarın annemlere gidiyoruz. Ben hastaneden sonra belki gelirim belki direk işe giderim. Gitmek istemiyorum. Gitmeyecem dedim. Gitti annesine söyledi. Yarın torununu getiriyorum diye. Sadece yedirir. Obez çocuk yapar.
0 oy
(890 puan) tarafından
Senin evinde seni ezikleyemez diye seni çağirıyor cnm onun da gelmesi için israr et hep ben geliyom sende gel de
(278 puan) tarafından
Valla hiç düşünemedim cnm çok haklısın gerçektende oyle
0 oy
(6,703 puan) tarafından
İnan cnm şuan o kadar ihtiyacım varki evladımı alıp yedrsinler gezsinler hoş yapıyorlar ama bnce çok guxel bı şey en azından annenin dinlenme imkanı olur 
0 oy
tarafından
Kaç aylık ki bebeğin gece uyuması gereken saatte çocuk ekmek pekmez mi yiyor.
(278 puan) tarafından
9 ay a 10 gün var
tarafından
Neden gece 11 de bisiler yiyorki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 276 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 259 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy