0 oy
470 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (367 puan) tarafından
Merhaba kislar olayi kisaca anlatacagim.  Ben sehir disinda yasiyrm kuzenimin nisani icin 5 saatlik uzakliktaki sehire geldik. 10 aylik kizim var ve 6 aylik hamileyim. Kucuk kuzenim nisanlandi diger kuzenim benimle yasit. 30 yasinda evlenmedi.. birbidimizi severiz aslinda ama arada laf sokmalari olur. Mesela dun aksam nisan sonrasi hepimiz cok yorukduk bn bile bir bebek ve hamile halimle yemek hazrladkm masa kurdum kendimce yardjmci olmaya calistim.. dun aksam otirurken kuzenimm kiz kalk kalhve yap senin elinden bsey iceyim dedi.. bnde valla cok yoruldum sen yap dedim gulerek cok yoruldum cnku.. ordan tyzem dediki kizim o iki canli bugun yoruldu yazik dedi. Kuzenim birden sinirleendi ne yani o evli ve hamile diye bnden ustunmu dedi. Teyzemde sasrdi yok bn sen yap demedim o da yapmasn sen de yapma dedi. Kuzwnimin bu cikisina cok sinirlendimm kaldim oyle.. siz olsaniz napardjniz 

12 Cevaplar

+2 oy
(25,181 puan) tarafından
Bişey yapmam hiç kafa yoramam 
-Reklam-
+1 oy
(9,232 puan) tarafından
Sizin aranızda çekişme var 30nyasında ewlenmedi derken sen ewlendinde ne oldu ondan önce sanki büyük başarı gibi göstermissin keşke sende geç ewlenseydin o en iyisini yapmıs
(9,232 puan) tarafından
Sanane simdi ortadaki kıyaslamayı görmüyormusun ... O hamile bu hamile diye herkes sssusun konusmasın ozaman buraya bişey ywzılıyorsa elestiriyede acık olunmalı dimi.
(9,232 puan) tarafından
Ha ya lıs anlasılmasın tepkıde ıyısı degıl gec ewlenerek iyisini yapmıs
(439 puan) tarafından
Artılar sana ++++++
(9,232 puan) tarafından
Bak oraya gelene kadar post sahıbın ötekilestirmesine bakın bi ilk basta zaten belirterek karsısındakini küçük düşürmüş burda bunu yazdıysa belki ona ne imalarda bulunuyor bulunmasa karsısındakinde ***** degıldır hamile kadına zulm etsin haksızmıyım. Ya kansız ya merhametsiz edepsiz olmalı
(9,232 puan) tarafından
Kuzenlerim var 30 yasında ben onlara hiç bir xaman aaa su yasta ewlenmediler demem . Ewlılok zafer değildir geç olsun en güzeli olsun derim ben de 32 de ewlendim bu ewde kalmıslık degil erkenden de ewlenmekte başarı değil nasiptir
(1,389 puan) tarafından
İyi de kadın bunu anlatmadan olayı tam olarak nasıl anlatsın. Sonuçta kıza bir şey diyen yok ama olayın da  evlilikle alakası var onu belirtmese olay tam olarak anlaşılmaz bu seferde. O alınganlık etmiş. Olabilir onun da alingan bir yapısı vardır belki ama siz hamile birisiyle böyle konusmayin bence de. Post sahibi sende kuzenine kızma bence. Takılacak birşey değil. Sana dokunacak birşey dememiş kızmış sadece kendince. Boşver.
(9,232 puan) tarafından
Siz cok farklı bakıyorsunuz ya :)
(439 puan) tarafından
Esrat tekrar söylüyorum çok. Haklısın mucuk
(9,232 puan) tarafından
Kız banamıydı artı bende bir önceki yorum zannetmiştim
(439 puan) tarafından
Sana. Artılar öncekine neden olsun
0 oy
(23,621 puan) tarafından
Görüşmeyi keserdim kuzen çokta gerekli bir akraba değil 
tarafından
Ahahaha
0 oy
tarafından
Kıskanıyor herhalde. Hamile kadına iş yaptırmaz öyle bişey olmasa. 30 yaşında evlenmedi diye belirtmen de senin ona karsı tavrını gösterir kendisi bekar diye geçebilirdin. Karsılıklı sinir olmuşsunuz gibi sanki bilemedim..
0 oy
(1,724 puan) tarafından

Bir daha konuşmadım herhalde

Sende deiyeydin evde kalmışsa ben ne yapayım :ermm:

(9,232 puan) tarafından
30 yas ewde kalmıslıkmı:)
0 oy
(23,002 puan) tarafından
Kız kafayı yemiş. Ezik 
(1,165 puan) tarafından
Hemen neden öyle dediniz ya üzüldüm ben kıza. Kız kardeşi de nisanlanmis belki iç dünyasını halledemiyordur. Biraz alttan almak gerekmez mi
(23,002 puan) tarafından
Kardeşi nisanlanmissa onun adına mutlu olmalı. Kuzeni hamile diye kendi düşünmeli. Bildiğin aşağılık kompleksine girmiş. Ve o zaman bunu içinde yasasaymis bari. Kuzeni o kadar yardım etmiş karşılığı bu sözler olmamali
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Hoş görün bence bişey olmaz. Evlenmemiş olması küçük kardesinin  nisanlaniyo olması falan iç dünyasını halledemiyor olabilir. Psikolojik olarak kafası biraz karışmış sanki. Biraz idare edin bence. Ben olsam daha fazla yakınlık göstermeye çalışırim. Kardeşi de evlenip eşiyle gelmeye başlayınca daha da icerleyebilir.
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Kötü birşey dememiş ki canım bide sana dememiş teyzene demiş takılma bence 
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Bu tür insanları iyi net seni kıskanıyor. Seni eziklemeye çalışıyor.
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Kiskanclik kokulari geliiiiiiiiiii herkes evlendi kimi nisanlandi aha buda ikinciyi doguruyo ben kaldim moduna girdi galibasiiii cunku kim olursa olsun hamiş kadina iş yaptirmaz merhamet yani 
0 oy
tarafından
B.k iç a.k kuzeni derim:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 204 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 376 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,299 göst.