0 oy
428 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gunaydiinn kizlarrr..

Siz sizz olunn hamileliginiz boyuncaa stres yapmayinn birseylere uzulupp kendinizi kahirr etmeyinn.

Hamileligim boyunca stres cok yasadiimm. Esimin is sikintisii nedeniylee gerek kaynana sorunlarii... Sukur esimle sorunum hic yok . siz siz olunn hamileliginizi rahat gecirinn ben cok stres yaptiim suan bebegim geceleri hic susmuo cok aglio cok hassas bir bebek. Simdiki aklim olsaa aslaa birsei takmazdim kafamaa .. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ahhh ahhh! Keşke insan birşeyleri kafaya takmamaya çalışsa olmuyor ki! 

Hangi birini takmayacaksin ki kafaya ...

tarafından
Takilio evet ama inann smdiki aklm olsaa aslaa takmazdiimm kafami dagitmak icin elimden gelen hersei yapardim canim. Stresli annelerin.bebekleri aglak olur derlerdiu cdden dogruymuus
tarafından
Allah halimmize acisin inşallah bari çocuklardan taraf yüzümüz gülsün inşallah
tarafından
Hep sen gbi dua ediorum hamileligim.sorunluydu barii smdi yuzum gulsun die :D
tarafından
Amin amin amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şuan hamile olanlara diyorm zaten bebek etkileniyo bu durumdan asla stres etmeyin bnmde gebeliğim aşırı stresli geçti bebeğin çok kolikti ağlayan bir bebekti hiç susmazdi ve hamilekgimin 3 ayı boyle geçti bebeğim de ilk üç ay huysuzdi 

Zamanla duzelcek sende şuan stres etme bebeğine yansir sütüne de yansır bosver :)
tarafından
Benimkide koliikk cok uzuluoruumm inankii hep yasadigim streslerden dolayi herkesii sucluyorumm en bastada kendimii.. olan oldu canim ins duzelir ve gecici surectirr bu
tarafından
Geçici bir süre bn dayanamadım valla en son okuttuk oğlumu aşırı ağlardı gece acile götürdük bişey yok derlerdi kolikti işte okuttuk da düzeldi :)
tarafından
Anaaa bizdemi okutsakk yaa cok uzuluoruum ve zorlaniorumm
tarafından
Bnce de bir deneyin canım şuan anliyorm seni çok zor oluyo devamlı agkmasi vs
tarafından
Yaa sorma smdiye kadar kaynanam vardi bugun annm gelick 1 hafta snra tek kalicm ins basa cikarm
0 oy
tarafından
Kız bebek oldu nasılda çekildin kabuğuna :* ama onunla alakası varmı bilmiuorım benm kadar stres yaşayan oldumu bilemem ben hep agladim sinir krizi geçirdim hatta ondan iki gün sonra apar topar bebegi aldilar kalbi duruyor diye erken de oldu ama hiç beni aciz etmedi minnak belki seninkine geçmiştir yada huyu oyle dir 40i çikmadi dah demi 
tarafından
Ay yok kuzum 10 gunlukk daha ins 40dan snra degisirr. Ben cok aglamistm hamileligimde is skintisii vardii ne bileiimm cok aglio kolik gbi bisi cok uzuluorum ins degisirr huyu
tarafından
Ha benim bebegim 40ina kadar hiç aglamafi beni aciz etmedi yiyip yatti ama 40i çikti 1 aya yakin bu Bi donem kolik oldu sadece saatinden saatine aglıyordu içi gidene kadar ola bilir valla inşallah degişir benki degişti
tarafından
Insallah benimkide tersine doner ya
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(346 puan) tarafından
gerçekten doğru soyluyosun canim benim hamileligim cok rahat gecti kavgasiz gürültüsüz simdi oglum 7 aylik bu 7 ay içinde saysam 5 kere uykusuz kalmamisimdi acikmadigi sürece aglamaz cok akilli bi bebek
tarafından
Masallah canim ne guzell ins benimkide 40da degisirr
(346 puan) tarafından
sagol canim insaAllah bebeğinin uykusu düzene girer de sende rahat edersin ☺☺
tarafından
Insallajhhh canimm benimm
0 oy
(63 puan) tarafından
Keşke elde olsa ama doğru diyosun benim büyük kızım hamilelikte çok stres yaşadım diye aksi bir kız valla haklısın hayatım 
tarafından
Ahh smdiki aklm olsa takmazdm biseii canim hersey gelip gecio cnkuu
(63 puan) tarafından
Evet öyle ama insanın sabrını bazen taşıtıyolar
0 oy
tarafından
Takma diyince taklmiormu canm  ister istemez akıldan ckmiyirku sıkıntılar dertler
tarafından
Oyle takilio ama en aza indirilebilir bu durum. Smdi sorsalar kafa dagtmak icin hersei yapardimm cnku bebegime yansimis hepp
0 oy
(523 puan) tarafından
Onla alakasi yok ben de cok stres sinir yasadim ayrilma noktasina cok geldik ama bebegim cok mutlu geceleri de uyuyor
tarafından
Bence cok alakasii var sen sanslisinn demekki anne karninda hersei hissediorlar
(523 puan) tarafından
Tabi stres etkiler de bizimki de sinirli bi bebek ama onun disinda cok mutlu sadece kucak delisi
tarafından
Olsun okadarlik canim napicann alismalasar ii kucaga ama alisiolar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 486 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde damlademiral0 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 213 göst.
22 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde denizyh33 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.

Kategoriler

1,469,408 soru

24,071,900 cevap

330,703 kullanıcı

...