0 oy
364 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (330 puan) tarafından
Parkuru ilk deneme de 50 saniye de yaptım. Sadece 2 gün gittim. Birincisin de hoca toplu çalışma yaptırdı 2.sinde fotoselli parkur yapıldı. 

Sizce iyi mi 50 saniye 

Benimle başlayan bir kız 65 saniye yaptı. Hoca yetişir dedi. Yaklaşık 25 gün var sınava  Sizce kısa bir sürede 51 saniye yapabilir mi? Bana biraz zor geldi. 

Bilgisi olan ve daha önce katılan varsa fikirleri alabilirim. 

3 Cevaplar

0 oy
(330 puan) tarafından
İyi akşamlar gerkese 
-Reklam-
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Ben girdim   eğitimim de bitti çok şükür gorevimi yapıyorum 

Senin için 50 saniye düşebilir 20 gün hiç ara verme sonra 2 gün dinlen 

Ben 3 ay gittim 40 saniyeyle bitirdim takla bile atamazken çok güzel bi vakit vat önünde asagi iner o süre 
(1,256 puan) tarafından
Hergun git erken 1 saat koş ne kadar hızlı nefes kontrollü koşarsan okadar süren asagi iner
(1,256 puan) tarafından
Sicrama tahtasında ne kadar iyi basla gerisi gelir sesleri ortamı hocaları hiç gorme kendine odaklan
(330 puan) tarafından
Ne güzel, nefes kontrolünde benim biraz sorun var. Ayarlayamıyorum. Ve sıçrama tahtasın da gittikçe hızlanıyorum ama slolam da bir türlü gecisleri ayarlayamadim.
(330 puan) tarafından
Olur koşarım, hızlı mi kosmaliyim bir de ağırlık torbaları için önereceğin bir şey var mı? Orada da çok zaman kaybediyorum.
(330 puan) tarafından
Onun için biraz çalışmam gerekiyor, etrafa bakma bende fazla var. Ve 65 saniye yapan için ne düşünüyorsun? Yapabilir mi? Kız çok istiyorda
(1,256 puan) tarafından
Takla atarken gözlerini sıkma sol ayağın üzerine kalk basın dönmesin slalom yanlış hatırlamıyorsam sol ayakla ilerle hızlı olmaktansa dikkatli davran tek adımda geç her düşmede 2 sn ye ekleniyor
Nefes kontrolü sürekli koş her koştuğun da diyafram sistiginde topuklarinda zıpla asla sınava girmeden çok yemek ve su içme
(1,256 puan) tarafından
Ağırlık da dirseklerinden destek al spor salonlarında ağır baslatiyorlar alışın diye parkurda öyle olmuyor ağırlıkları tam avuç içine al dümdüz önüne bak asla ayakların a bakma
(1,256 puan) tarafından
65 sn cok fazla sıkı çalışırsa düşer ama parkuru gecer mi bilemem sen herkesi bosver sen hepsiyle yarisiyorsun kendine odaklan
(1,256 puan) tarafından
Slalom iyi olması için takladan nasil kaltigin onemli asla unutma basın döner miden bulanır gecemezsin tek ayak üzerinde ve gözlerini kapatmadan kalk ceneni göğsüne kadar daya ve at
(330 puan) tarafından
Bu dediklerine dikkat edeceğim, henüz parkurun hepsini tek tek  deneme şansım olmadı, denedikce slolam ve diğerleri düzelir umarım.
(1,256 puan) tarafından
Parkur bitince hocalara rica et hocam 30 dk kendimi deneyebilir miyim diye o ara dene gerekirse ben toplarim de
(330 puan) tarafından
Hoca da öyle diyor, karşına bak ama ben ayaklarıma dogru bakıyorum dikkat etmeye çalışacağım
(1,256 puan) tarafından
Ayaklarin dolanmaz asla merak etme önüne bak hem diyafram sismez hem daha hızlısın
(330 puan) tarafından
Zaten takla attıktan sonra hemen kalkamıyorum denge sağlamaya çalışıyorum, dediğin gibi slolamda saglam adım atmak önemli, slolam taktigini yaparsam olur
(1,256 puan) tarafından
Takla slalom da en önemli orada tek seferde ayağı kalk sol ayakla miden bulanmaz basın dönmez gözlerini asla sıkma çeneni göğsüne kadar yasla ve tek seferde at
(1,256 puan) tarafından
Ev yastıkları diz bol bol at internette takla taktikleri yaz
(330 puan) tarafından
Ara yok  arada zaten otuz saniye ve üç dakika bizden sonra başkasının saati geliyor, deneme yaptirir mi vilmiyorum
(330 puan) tarafından
Ben sağ ayakla kalkıyordum ama solla da denerim dengeyi sallarken saniye kaybediyorum ve dediğin gibi bakarım internete
(1,256 puan) tarafından
Öyle başkası geliyorsa haklısın arada yapma dinlen
(330 puan) tarafından
Doğru diyorsun o da rakipz elenen her kişi benim için avantaj hayırlısı artık
(1,256 puan) tarafından
Hangi ayakla kalkarsan kalk önemli olan tek ayakla kalmak
(1,256 puan) tarafından
Evet canim polislik çok iyi toepill meselesi Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın
(330 puan) tarafından
Geliyor, bizden hemen sonra başkasını alıyor. Akşam dokuz da boşalıyormuş ama bana geç olur. Eve varmamm on bir buçugu bulur veya on iki
(330 puan) tarafından
Umarım dediğin gibi olur, hayırlısı. Torpil çok dönüyor diyorlar ama bilemiyorum
(1,256 puan) tarafından
Anladim canim parkur bu aralar kalabalık olur kalabalık diye asla gitmemezlik yapma her saniye bir adım önde yapar seni
(330 puan) tarafından
Evet aşırı kalabalık oluyor ama bırakmamak daha iyi her seferinde daha çok avantaj. Bu arada ilk deneme de kaç yaptın hatırlıyor musun
(1,256 puan) tarafından
Ben 3 ay gittim oyuzden fotoselde bayağı iyiydim 44 falan yaptım
tarafından
Hangi şehirde çalışıyorsun fearless
(330 puan) tarafından
Telefonun şarjı bitti, o sırada kurstan yeni ciktiydim dün sabah gidemediğim için hoca bugün akşama almıştı o yüzden yazamadım. Ve evet 44 süresi gerçekten iyi, iyi yapmışsın. Bende biraz erken başlasam daha iyi olurmuş aslında
0 oy
tarafından
Yetişir. Parkur yapa yapa hızlanıyor insan. Sen kendine odaklan cnm. Parkuru tam yap 100 al. Birde tanıdık bulmaya çalış 
(330 puan) tarafından
Tamam olur, dediğin gibi her parkur da daha çok yapacağım hayırlısıyla olur. Tanıdık yok ki, annemin kuzeniydi galiba askerde albay ama arada konuşuyorlar. Sanırım ondan da istemem kendim yapabilirsem yapmaya çalışacağım ama herkes tanidiksiz çok zor diyor
tarafından
Malesef oyle.  Sen yinede  konus bence
(330 puan) tarafından
Bilmiyorum ya anneme sormam gerekiyor. Teşekkürler :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
0 oy
11 cevap 578 göst.
0 oy
3 cevap 211 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mdne1311 (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler