0 oy
100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (449 puan) tarafından
İlk kızım da corona ilk çıktığı dönemdi gelen giden olmadı şuan 35 haftalik hamileyim , isme özel çikolata yaptırdım,  özelde doğum yapacağım  için oda süsleyecgiz , çocuklu gelen olursa diye şeker paketleri hazırlattım ama eve gelene birsey ikramlik yapmalıyım yoksa sadece çikolata kolonya mi tutmalıyım sizce ?  Gelen de çok dursun iste miyorum , sezeryen olacağım için kalkıp hizmetlenmek zor olabilir diye pratik ne yapabilirim yada hazır şeyler bulundurup ikram etsem ayıp  olurmu kızlar ?

3 Cevaplar

0 oy
(201 puan) tarafından
Kizlar cevap verirseniz sevinirim
-Reklam-
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Yani bence sadece şeker ayıp olur tabi yine sen bilirsin ama 

Sarma 

Kurabiye 

Poğaça 

Börek 

Tarzı yapıp dolaba atarsan eline de kolay gelir 

Sen neden hizmet yapasın ailen kayinvalden falan yok mu 

Eğer onlar yoksa sen hizmet edeceksen o ağrıyla uğraşmak zor olur küçük ikramliklar yeterli olur 
(449 puan) tarafından
Var aslında ama ne bileyim koyun getirin diyemem kurabiye buzluğa atmak için olurmu ki , annem sigara böreği yaptı onu yaparız diyor .. ama sarma da olabilir evet
(1,256 puan) tarafından
Ben atıyorum hiç sorun olmuyor güzel ce kapat koku olmasın hiç sorun olmuyor
(449 puan) tarafından
Yarın deneyeceğim bakaim
0 oy
tarafından
Eve gelene sadece Kolonya cikolata  yeter diğer türlü ikram hem yapamazsın hemde senin yerine yapacak olan varsa bile oturup kalkmiyorlar Bi türlü 
(449 puan) tarafından
İşte bende gelen çok dursun istemiyorum zaten logusalik dinlenme hali kızım ne zaman uyusa o zaman uyur dinlenirdim bunda da öyle olmak istiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
5 cevap 200 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (315 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 237 göst.
+2 oy
14 cevap 346 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler