+1 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,753 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızımı uyutalı 1 saat oldu. Bende yanına yattım . Aniden hapşırdım tutamadım bir anda.kızım o kadar korktu ağladı ki. Aglamaktan mosmor oldu.Çok kustu uğundu nefes falan alamadı .çok kötü olduk . Tekrar uyudu şimdi Kuran ve dualar dinletiyorum. Gece gece çok üzüldüm :(Rica etsem kızım için Nas , felak ve Fatiha suresini okur musunuz kuzumun adı Bahar 

7 Cevaplar

0 oy
(3,197 puan) tarafından
Allahin izni ile biseycik olmaz canim daha çocuk büyütürken neler neler oluyor. Allah korusun tabiyki. 
(1,753 puan) tarafından
Rabbim bugünleri aratmasın çok üzüldüm
-Reklam-
0 oy
(2,032 puan) tarafından
Of çok kötü olmuş ya bende dün bebeği ayağımda salladim uyudu bir anda istemsizce oksurdum aşırı korktu nasıl sıçradı vicdan azabı cektim
(1,753 puan) tarafından
Sana da geçmiş olsun canım çok ağladı yaa katıldı :(
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Zaten çocuklar uyuyunca bi hapşırma tutar. Bende kızımı uyuttum tam beşiğe koydum hapşırdım:/ sonuç şuan uyutmaya çalışıyorum o ağlıyor. Geçmiş olsun sizede
(1,753 puan) tarafından
Çok üzücü birsey ya :((
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Rabbim beterinden saklasın. Okudum 
(1,753 puan) tarafından
Amin canım . Allah razı olsun
0 oy
(9,899 puan) tarafından
Ben evde hapşuramıyom hıc hep dışarı çıkınca hapşuruyom
(1,753 puan) tarafından
Yaa işte tutamadım aniden :((
(9,899 puan) tarafından
Olsun okudum bısey olmaz insanlık halı sonuçta geçenlerde derin uykuya dalmışım ağlamasını duymamışım eşim söyledi kendimi acayıp yetersiz hısetim
(1,753 puan) tarafından
Allah razı olsun canım :(( sende ısteyerek yapmadın ki ınsanlık hali üzülme canım
(9,899 puan) tarafından
Aynen yeterki mutlu olsunlar da bütün bebekler bi melek
0 oy
(14,959 puan) tarafından
Offf aynı olay başıma geldi benim de :( 
(1,753 puan) tarafından
Çok kötü hissediyorum kendimi:(((
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun korkmuşsun belli özür dilerim ama aklıma benim oğlum geldi istemsizce güldüm çok küçüktü bende eline muz vermiştim çok sesli hapşırmistim muzu elinden firlamisti o geldi aklıma ya kusura bakma lütfen çok geçmiş olsun daha dikkatli olalım 
(1,753 puan) tarafından
Sağol canım
(1,025 puan) tarafından
Kız kizmadin dimi bak valla sadece o an oğlumun o hali aklıma geldi bak hamileyim kafama takıldı şimdi diyeceksin ben ne yazmışım kadın ne yazmış inan kötülükten yazmadım sadece aklıma geldi
(1,753 puan) tarafından
Yok canım niye kızayım aklım hala kızımda kustuktan sonra biley yemeden uyudu kan şekeri düşermi falan onu düşünüyorum
(1,025 puan) tarafından
Korkma inşallah bişey olmaz:(

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 220 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 985 göst.
+1 oy
3 cevap 161 göst.
21 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 706 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,505 soru

24,073,150 cevap

330,788 kullanıcı

...