0 oy
1,385 göst.
Diğer kategorisinde (321 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ya bı erkek neden eşini arzulamaz 1 hafta ilişkiye girmedik afedersiniz sonra regl oldum 1 hafta sürdü oda bitti 4 gün geçti aynı yataktayiz evet biraz kırginiz birbirimize ama biz hep tartışır uzun surmez kavgamız konuşuruz hemen. Çokta meraklısı değilim ama niye diyorum . Sizce 1 erkek neden cinsel ilişkiye girmek istemez ki
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

28 Cevaplar

0 oy
(1,193 puan) tarafından
valla bana kalırsa sen saril op yataga girince elbet karsilik verecektir yada bir aciklama yapacaktir
-Reklam-
0 oy
(2,789 puan) tarafından
Gülüm erkeklwr bazen uyurken ruyalanir yani açıkçası boşalır öyle olmuştur belki 
0 oy
(5,314 puan) tarafından
valla ben meraklıyim arkadas kusura bakmasinda onun istedigi Zamanlar degil benim istedigim zaman ve  o beni memnun etmeli sor ne ayaksin de olur mu oyle sey yataga sogukluk girerse yakinlasmaktan cok uzaklasirsiniz canim 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Ben hamileyim normalde çok istekliyimdir hamilelikten sonra biraz sıkıntı yaşıyorum aksine kaçıyorum artık geçen hafta anneme gittik bu hafta evdeydik eşim sürekli laf edip duruyor banda :/
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Genelde ilk adımı kadınların atması hoşlarına gidiyor bide yorgun oluyorlar ilk adımı sen at bir de öyle dene
0 oy
(18,207 puan) tarafından
Kardeşim sende işte hatta ilk adımı sen at eşinde belki bunu bekliyordur sen isteksizsen bu esinede yansır 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 437 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 692 göst.
31 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 277 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 400 göst.