0 oy
1,789 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Merhaba canlar iyi geceler evlilikte 4 yıl ı devirdik. Ama eski enerji yok eşim telefonla vs çok fazla oynuyor iletişim biraz eksik ya da benim zorumla oluyor bu durum canımı sıkmaya başladı sizlerde durum nedir? 

39 Cevaplar

0 oy
tarafından

Şimdi gelir birileri yazar 

Birtanem sen eşinle ilgilen aman o ne derse yap yeter ki o mutlu olsun bol bol cima et gönlünü hoş tut yoksa onun 2. 3. Eşi getirme hakkı vardır ha seni dovse de sovse de afedersin ağzına da etse erkektir yücedir aldatsa bile unutma bütün kabahat kadındadır sen renklendir esin çalışıyor ya yoruluyor ayaklarına kadar yıka çünkü o erkek çünkü o hâşâ yüce bi varlık 

Ay gece gece tutamıyorum kendimi sinir kat sayım arttı :angry:

Yazmasam rahat etmicektm canım postuna salca oldum kusura bakma :)

(779 puan) tarafından
sanki onlar caĺisiyor yoruluyor bizde evde ayaklarimizi uzatip keyif yapiyoruz ya  evin hizmetciside temizlikciside ascisida biziz kocanin kahrını cek çocuğun kahrını cek oh ne ala 8 saat calis gel bütün hizmeti görmek daha mantıklı  bence gecen yok gündüzün yok hafta sonun yok surkeli bi koca evim sorumluluğu
-Reklam-
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Anca goreve gidiyor gitmediği zamanlar kizim hastalanip hastanede yatiyoruz geliyoruz eve aaa bnim kocam diyip ilk gun heycani yaşıyoruz :):) 
0 oy
(746 puan) tarafından
Valla çocuktan firsat bulup da canlandiramiyorum. Onun vakti faha cok o canlandirsin :D
0 oy
(937 puan) tarafından

Güreş canım :D

Canim sıkılınca internetten bakıyorum bir güreş şekli buluyorum tabi bu tek başına olmaz eşimde deniyorum bunu yaparken de baya bı zaman geçiyor hem içimdeki enerjiyi atıyorum hemde zaman geçiriyoruz yoksa otur otur sen ona o televizyona her zaman da birlikte olunamayacagina göre bence mantıklı bir fiziksel aktivite :D

0 oy
(2,675 puan) tarafından
Can kalmadi artık öldu malesef 
0 oy
(53,898 puan) tarafından
çocuk yaptik onla uğraşırken kendimizi unutuyoruz iyi oluyo☺️
0 oy
(18,474 puan) tarafından
1. Güven 2. Cinsel ilişki bu ikisi sağlandığı sürece her tarafta mutlu olur mutlu bir çiftin ilişkisi her zaman canlı olur 
0 oy
(23,461 puan) tarafından
2.5 yılda bitkisel hayata girdik biz bir mucize bekliyorum düzelmesi için tavsiyelere açığım benim aklım bana yetmiyor 
0 oy
(14,834 puan) tarafından

Bebeği uyutana kadar eşim uyumuş oluyor saat 9 10 da olsa sen düşün  :)

0 oy
(1,266 puan) tarafından
Telefonla bagini kesmeli
0 oy
(9,920 puan) tarafından

Arada bir sevdiği yemekleri yapmak ortam hazırlamak kahve yapıp getirmek yatakta farklı şeyler denemek :angel:

0 oy
(15,584 puan) tarafından
Boyle adama nenyapsan fayda etmez ki kendi düşünmeli tel bırakıp eşimle igilenmwliyim diye 
0 oy
(1,359 puan) tarafından

Kavga ediyorum sjsjsj kavga edince daha yakın oluyoruz :D hatta bi gece ben eşimden önce uyumuşum gece beni kaldırdı hatunn hatunn diye ne oldu dedim kalk kavga edelim dedi :D beni bı gulme aldı tabi gece gece kavga edelim diye insan uyandırilir mi ya :D:D:D

0 oy
(158 puan) tarafından
Kızlar 17 yaşında evlendim evleneli 9 yıl oldu hala aynı ilk günkü gibi kocişim gelecek saçımı üstümü başımı duşumu her gün değişik değişik şeyler koşa koşa eve gelmek isteyecektir emin olun :))) ‍♀️
0 oy
(3,104 puan) tarafından
3 buçuk yıllık evliyiz. Her gün bişey yapmam. Ama geçen gün hazırlandım. Tam zile basınca müzik açtım son ses:) Bana göresin boyun boyuma.... Çok hareketli bir evliliğimiz yok ama öyle ufak tefek şeylerle gülüp egleniriz. Bide biz akşamları çocuk uyuyana kadar telefon almayız onunla oynayıp vakit geciririz. Zaten çocukla oynayıp yeni şeyler yapmasını izlerken egleniyoruz baya. 
0 oy
tarafından
Güne güzeeeeelllll ce öpe öpe uyandırcan yada uyandırcak

Her gün tazecik başlıyorsun  en başta.. 

Değişik  şeyler deneyin illaki yatak odası olarak düşünmeyin   bir gün işten gelecek zaman. 

İşten gelmesine yakın çocukları uyuturum   film eylencesi  yaparız .

Yada gece erken yartırıp Gün içersin de  çokça  özledim seni seviyorum   vs kullanırız .

Yan yana gelince   mutlaka öpmeden geçmeyiz 

Bolca şakalaşırız  

Bazen  evin için de yakalamaç bazen saklambaç bazen   kelime oyunlar.vs .  Oyunlar oynarız ... 

Monotonlaşmadık 4 yıl geri de kaldı.beşinci yılımızdayız    yatağa küs girmemişiz dir. Hiç nerdeyse   belki 3 belki 5 defa sadece tartışmamız olmuştur . Allah ım dert vermesin  sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun inşallah her gün tazecikiz ❤️♥️❤️❤️♥️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Hastahane koridorlarında gezmekden hasta olduk.
0 oy
tarafından
Valla benimkide 4 yıl oldu evleneli ama maşallah deyim o her eve geldiğinde zil çaldığında kalbim nasıl atıyor onu görecem diye. Gündüzleri de kendi arar sesini seni çok özledim diye ama biz öyle hiç çok mıç mıç olmadık belkide ondandır 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 985 göst.
28 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,041 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,304 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,352 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 574 göst.

Kategoriler

1,469,833 soru

24,077,875 cevap

331,040 kullanıcı