0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Kizlar biri 3.5 yaşında diğeri 2 yasinda kizim var ikiside kendi kendine uyuyor hepimiz aynı odada yatıyoruz ben kendi yatağımda bekliyorum uyusunlar diue 9 da geldik odaya  hala bekliyorum uyumadilar sıkıldım bazen diyorum bırak uyutma otursunlar sabaha kadar her akşam bu çileyi çekmekten bıktım wallahi 

8 Cevaplar

0 oy
(2,359 puan) tarafından
Yani ne kadar süre sinra uyuyorlar 
(1,243 puan) tarafından
En az 2 saat canim
-Reklam-
0 oy
(12,055 puan) tarafından
Bizde 9da yattık amca uyudu şimdi emziği bıraktık uyuması 1 saat sürdü :((
(1,243 puan) tarafından
Off cok yorucu ya gerçekten bekle bekle
(12,055 puan) tarafından
Ben kalksam anında kalkıcak hareket bile etsem şımarıyor nefes bile almıyorum ya :D
(1,243 puan) tarafından
Allah  kolaylik versin canım:)
0 oy
tarafından
Bende 9 da ayağıma aldım saladim uyudu hala kalkamadım çünkü kipirdasam uyaniyo gece uykusuna gecemiyo bi türlü her gece böyle en az 1 saat oturuyorum böyle 
(1,243 puan) tarafından
Seninkide zormus canim benim küçük kendi sallndirmadi ablasından goruyo kendi uyuyo ama kac saattir her  akşam bekle bekle
tarafından
Benim gündüz de böyle 3 kere gündüz uykusu yapiyo 3u de ayağımın üstünde ne bi iş yaabiliyorum ne dinlenebiliyorum artık bacaklarımda dayanmiyo 7200du kilosu 1 ay önce
(1,243 puan) tarafından
Aboo cok ağrır kiz bacakların falan gerc8 bende dizlerimi döverdim salla babam salla insanın dermanı kalmıyor gerçekten insallah çabuk uyurlar
tarafından
Benim kaynanamlar böyle yaptı bu çocuğu 10 günlük olana kadar onlarda kaldım çocuk hastanedeyken gözünü acmiyodu uykudan onlara bi gittik çocuğu ışığa tutmalar kucakta gezdirmeler açtı agliyodu sözde seviyorlar vermediler bana o zaman bu kadar ağzımda açık değildi bişey diyemiyodum çocugu alıyorum emziriyodum kaynanam geliyodu bicirik diyodu tam uyuyacak çocuk geri uyaniyodu 10 günlük oldu eve geldim çocuk ne gece uyuyodu ne gündüz çin gibiydi mecbur böyle oldu bi de benim oğlan emerek uykuya dalınca nöbet geciriyo doktor uyku miyoklonisi dedi ama epilepsi de olabilir eeg çekmemiz lazım dedi ama çocuk uyumadigi için cekilemedi öyle olunca bende karnını erkenden doyurup sallayarak uyuttum sonuç bu
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Çile demesen iyi bence bu duruma o kadar çekilen çile varken. 

Kendileri sen odada değilken de uyuyabilir. Uyumazlar deme çünkü sen öyle alıştırmışsın. Mesela yavas yavas ayrıl odadan kapının arkasında bekle biraz soru sorarlarsa cevap ver vs. Öyle alıstırdm ben kücük kzımı. Önce gitme felan dedi. Bekledim beni görmeyecek sekilde ama yakınında duydu hep. O soru sordu ben cevap verdim. Saatlerce konustu. Bende saatlerce cevap verdim yeri geldi. Sırf yanına gideyim dire yastığı atıyordu anne yastığım düştü gel dye 100 kez :) Ninni söyledim kapısında. Pes etmedik derken yavas yavas alıstı 

Büyük kızım 9 aylıktan kendisi yatmaya basladı. Oğlum da 5 aydan beri emzirip çıkıyorum odadan zorunlu haller dışında. Ağlıyor gidiyorum tekrar emziriyorum bırakıyorum öpüyorum iyi uykular diyip öyle öyle alıstı suan 15 aylık

Bi de mesela  sabah ve öğlen uykuları nasıl ona göre saat ayarlaması yap uzun sürüyorsa uyumaları
(1,243 puan) tarafından
O da doğru ama cok yoruldum canim her akşam her öğlen bekle bekle  evet sanırım ben alıştırdım ama ben çıkarsam küçük büyüğün yatagina  geçmeye calisiyo oyuna çeviriyorlar:)) benim duymma problemim var bieaz uzaklasirsam duyamam canim  krske benimkiler de alissa  masallah seninkiler walla
(12,521 puan) tarafından
Alışır lar canım çok büyük mu duyma problemin yani kapı önünde felan beklesen anlatsan sizim kendi kendinize güzel bir sekilde uyuycğınıza inanıyorum de konus. Zamanla alısır lar ve sonunda pes edip uyurlar canım merak etme yeter ki inan ve pes etme
0 oy
(22,947 puan) tarafından
Yarın 9.30 da gidin mesela. Belki daha çabuk uyurlar 
(1,243 puan) tarafından
O zaman daha da kayıyor saat sorun gec yatmalari değil sanırım hiç uykularınız olmaması:)
(22,947 puan) tarafından
Gündüz uyuyorlar mi peki
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İmkanın nasıl bilmiyorum ama odalarını ayırsan en azından sıkılmazsın yanlarında. 
(1,243 puan) tarafından
Aslinda oda var ama büyük kiz8m tek yatmak istemiyor küçüğü de sürekli dönüyor yatağında
(13,306 puan) tarafından
Dönsün birşey olmaz ki ondan ikisini birden ayır yanında kardeşin var de. Yoksa önünü alamazsın.
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Ikisi birbiriylemi konusuyo neden o kadar uzun suruyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 266 göst.
8 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 543 göst.
0 oy
12 cevap 317 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (23,850 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 530 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde iiiinciiii (2,793 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,447 soru

24,085,854 cevap

331,463 kullanıcı

...