0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar görümcem bnde kalıyordu şimdi başka yere okumaya gitti ve bı eltim var daha yeni evlendi görümcem whatsao dan onu paylaşıp ozlendin yazmış bnde gördüm bunuu biraz üzüldüm ve bunu biç defa yaptı benimle aynı evde kalirkenden de yapıyordu ve gidip insatgram açmış onu eklemiş beni eklmemmis onu eklemiş ...sence takıntı yaptım bu konuyu 

12 Cevaplar

0 oy
(7,974 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kendime dert ararkene beeeennnn
(22 puan) tarafından
Kendimi çook kızıyorum sanane diyorum ama yine uzuluyorum
tarafından
Kız görümce değil verdiğin emek zoruna gidiyor.  O yüzden bozuluyorsun boşver salla
(22 puan) tarafından
Evet univertoste hazrilik yapıyordu ders calisyordu herşeyi tek yapiyordum el atmazdi pek
-Reklam-
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Kız ne takacam boşversene yaa eklese bile kabul etme ne gerek var 
(2,173 puan) tarafından
Bilerek yapıyor valla ben olsam bende bozulurdm kırılırdim canm sende haklısın aslında, ama bak sende mesela şoyle yap o öyle davrandığı zaman sende onun yanında başka gorumcen varsa eğer ona de en sevdiğim görümcem sensin gibisinden falan başka gorumcen de yoksa eğer böyle yakın kız arkadaşın varsa aç yaninda konuş de ayyyy seni çok seviyorum keşke senin gibi görümcem olsaydı falan de. Ben olsam öyle yapardım valla
(22 puan) tarafından
Bu üvey görümcem zaten öz olanı da 1 tane var
(2,173 puan) tarafından
Yani en yakın kız arkadaşınla konuş onun yanında gorumcen de duysun oda seni kıskansın
(2,173 puan) tarafından
Üvey mi o zaman hiç takma yaa öz olan görümcenle aran nasil
(22 puan) tarafından
İşte bununla aram bozuk diye öz gorumcemde bmle bundan dolayı konuşmuyor yani şöyle öz kaynanam vefat etmiş üvey kaynanmin fildurusina geliyor öz görümce m
0 oy
(6,288 puan) tarafından
Sen de bir daha misafir etme o zaman de ki kimi daha çok seviyorsan ona git onda kal
(22 puan) tarafından
Bn de öyle düşünüyorum
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Sende sevdigin yengemde kal deseydin ya kiz
(22 puan) tarafından
Bn de öyle dedjm ama bana diyor sen neyin kafasını yaşıyorsun bn ayrımcılık yapmam diyor
(7,470 puan) tarafından
Yav he de gec kabul de etme
0 oy
tarafından
Bidaha misafir etme olsun bitsin bu kıskandığın için değil verdiğin değerin emeğin karşılığını göremediğin için üzülüyorsun;)
0 oy
(22,686 puan) tarafından
Seni gıcık etmek için yapıyor belli. Sizden yararlanmış bildiğin. Uzak dur bosver. Gücüne gider evet haklısın ama o da böyle biri işte. Değmeyecek biriymiş. Bundan sonra ona göre davranırsin.
0 oy
(23,050 puan) tarafından
Bir daha geldiğinde sen yengende kal istersen özlem giderirsiniz de :)
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Böyle nankör insanları alıyoruz eve işleri bitince nankörlük diz boyu....

Bosver sende ona göre davran
0 oy
(3,974 puan) tarafından
Varya keşke benim başımdaki bela da gitse de paylaşsa hiç umrumda olmaz ama nalet gibi bişey herşeyi sayar ama yüzsüz gibi kalıyor gerçi benim kocamın suçu 
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Demek ki seni sevmiyor canım bu kadar basit. Görümcek işte. Uzak dur bence.
0 oy
(746 puan) tarafından
Amaaaaaaannn :D
0 oy
(6,604 puan) tarafından
Tabiki takma ama besle kargayı oysun gözünü 

İlgili sorular

+5 oy
29 cevap 862 göst.

Kategoriler

1,467,290 soru

24,042,492 cevap