0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizlar kızım 29 aylık konuşuyor ama etraftakiler ne dediğini anlamıyor hikaye falan anlatıyor şarkı söylüyor ama çoğu kelimesi anlaşılmıyor bir de tuvalet alışkanlığı kazanmıştık ama kardeşi doğduğundan beri bozuldu gibi kiskandigi için mi vu da ikinci sorum konuşmasıyla alakalı çocuğu böyle olup düzelen var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ekranı azalt hatta tamamen kapat kuzu.bir süre sonra konuşacağını düşünüyorum.Sosyal etkileşimi arttır ❤️
(56 puan) tarafından
Ekranla alakalı mıdır acaba izliyor TV aslında çok konuşuyor ama anlaşılmıyor ne dediği
tarafından
Alakalı tabi ki kuzu .
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Normal canım düzelir eltimin kızı 4 yaşındaydı anne baba bile demiyordu birden bire konuşmaya başladı ve doktor normal demişti 
(56 puan) tarafından
Konuşmasında sıkıntı yok canım çok konuşuyor ama bazı kelimeleri çok da anlaşılır deyil
(7,369 puan) tarafından
Biz konuşması için gittik orda ben doktora söyledim normal dedi biz beyine kontrole gidiyoruz konuşmasına bakılacak ti dedi ki 3 buçuk yaşına kadar normal sayılıyor anlaşılmaması bazı kelimeler için
(56 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sanırım çocuğun ekran bağımlısı önce ekranı azalt günde 1 saate düşür sonra kitap okumayls başla 1 Kiss cümle kur tekrar etmesini işte yanlışı olduğunda düzelt doğrusunu söyleyince 2.cumleye gec
(56 puan) tarafından
Ekran bağımlısı değil kitap da okuyoruz hatta o bana anlatıyor hikayeleri ama çok anlaşılır dehil kelimeleri
tarafından
Kelimelerini düzelterek devam et o zaman

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 263 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 835 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,647 puan) tarafından soruldu