0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
48 günlük bebeğim var 4 gün önce şar şar olan sütüm gitti bidaha da öyle olmadı göğüslerim dolar sert olurdu

Şuan ne doluyor ne de sert oluyor yumuşak halde hep 

İstersen akşama kadar içirme yine dolmuyor neden böyle oluyor neler yapabilirim ?

2 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Adet zamanin denk geldiyse azalma yasamais olabilirsin normal hiç tedirgin olma . Bol bol sıvı takviyesi yap bende kavrulmamis kaju cerezi aşırı süt yapmisti tavsiye ederim emzirirken besinlere çek Rabbım bebeginin rızkını verir stresten de uzak dur :)
(6 puan) tarafından
Doğum yapalı lohusalık kanaması bittikten sonra adet olmadım henüz... Aç kalıyor böyle yetmiyor bidaha sütüm olmayacak diye korkuyorum amin inşallah versin rızkını
(4,285 puan) tarafından
Ben de Bi 5 ay adet olmadım ama ayda 1 kere böle azalmalar hep yasadim  3 4 gu sürdü o zamanlar hep daha çok dikkat etmeye calistim
(6 puan) tarafından
İnşallah sizin gibi geçici birşeydir 5 gündür böyle moralim bozuldu birden bire yaşayınca bende yiceklerle takviye etmeye çalışıyorum ama olmuyor
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Dereotu ,kuruyemiş ,komposto güzel süt yapıyor birde ne yiyorsan sütüm çoğalacak düşüncesiyle yersen daha iyi olur tabi psikoloji de etkiliyor :) 
(6 puan) tarafından
Yemem de sorun yok her zamanki gibi dolu zamanlardaki gibi ama şuan ne etsem ne yesem dolmuyor yumuşak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 152 göst.
0 oy
6 cevap 124 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,258 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde est16 (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.

Kategoriler