0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (702 puan) tarafından
Kizlar ilk kez oğlumun kıyafetini çamaşır suyuna bastırdım hurma lekesi çıkmamış kötü bir leke bırakmış renkli bir pijamaydi ama ben keke tahammül yok en iyisi çamaşır suyu çıkarır diye üzerine döktüm baktım çizgileri silinmiş,,bende bastırdım citiledim sonra duruladim içim rahat etmedi birde deterjanlı su ya bastırdım citiledim birde makinaya aticam kokusu falan kalmaz dimi yaaa

7 Cevaplar

0 oy
(6,849 puan) tarafından
Suya baş beklesn sabaha kalıp sabun at icjne kokusuda siner sonra at yarın makineye
(702 puan) tarafından
Ya aslında sabunladimda ama içime sinmeyince matikledimde astım balkona makinayada aticam aklımda bulunsun teşekkür ederim canim çamaşır suyundan tiksindim yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalmaz da o camisir suyuna alıştığı için artık hep ister
(702 puan) tarafından
Hadiuaa çizgili pijama oldu bembeyaz bir pijama nasıl bir lekeymis anlam veremedim mudahele etmiştim aslında ama çıkmamış
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Çift durulama yap cıkar ben aspirşn siprey şişeye deteryan camasır suyu sabun suyu vs katıyorm karıstırıyorm lekeınınbğzerine sıkıp cıtıleyip normal yıkıyorum çift durulama yapıyorm ama cocuk ıcın
(702 puan) tarafından
Anladım cnm korktum ya ne bilim hiç yapmayınca oğlum 22aylik şuana kadar hiç kullanmadım. Yapmadım böyle bişey ama lekelide ya çöpe atcaktim yada renginden vazgecicektim
(2,704 puan) tarafından
Valla bırbycuk yasında ve alerjen:)yapıyorm cunkı tüm kıyafetlerı yerken batıyor mecbur
(702 puan) tarafından
Ya evet maglesef öyle galiba ben takintiliyim çamaşır suyu konusunda mutfakta da lavabo hariç öyle tezgahlara dokemiorum durulayamiorum bir türlü gibi geluor
(2,704 puan) tarafından
Dogrudur canm bende yenı yenı temızlıge basladım oncesınde kızım etkılenır ben kokarm diye yapamıyordum ama onsuzda olmuyo valla tezgah sararıyo zamanla lavabolar vs ıllakı istiyor
(702 puan) tarafından
Kesinlikle tuvalet banyo acimiyorum dökerim ama mutfakta yapamiorum İnşallah zamanla onada alışırım şuan sanki heryer çamaşır suyu gibi hissediyorum düşün onları yıkadım kendimde duş aldım
0 oy
(570 puan) tarafından
Yapıyorum bende canim maalesf bazi lekeler çıkmiyor hatta doksem de cikmiyor ama arada kullaniyorum bazei lekelr icin.Ama tabi vucut bir teoki vrecek mi diye izledim .Allah korusun alerjik bir bebekse cokta dogru degil kullanmak 
(702 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız bilemiorum bu yüzden kaç kez duruladim mantıklı suya bastım duruladim makinada yikiyCak bakalım
0 oy
(16,027 puan) tarafından
Hic kullanmadım 3 yaşına girecek kızım Beyaz sabun kolayca çıkarıyor Leke uzun süre beklermemek gerekiyor 
(702 puan) tarafından
Ya ben aslında beyaz sabun kullanıyordum mudahele ediordum ilk kez böyle bi leke ise yaramamış makinadan çıktı aşarken bı baktım lekeler değişik bir hal almış başka çarem kalmadı hurma lekesiydi bu arada şu meyve olan hurma
0 oy
(973 puan) tarafından
Benimde lekeye hiç tahammülum yok sıcak suya çamaşır suyu bulaşık deterjanı ve çamaşır deterjanı eklerim karıştırir kıyafeti basarım citilerim sonra tekrar makineye atar yıkarım yoksa kokusu illaki kalıyor makineye atın kokusu gitsin
(702 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Butun kıyafetlerı lekelı asla ekstra bsy kullanmam hatta deterjanları bıle en dogalı hangısıyse onu alıp cok az mıktar kullanırım
(702 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 552 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
24 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,177 göst.
+1 oy
3 cevap 321 göst.
22 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gunes_12 (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,322 soru

24,181,730 cevap

336,350 kullanıcı

...