0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (25,178 puan) tarafından
38 derecede kaldı şuan ateşi düşmüyor kısa kollu pijama takımı ile uyuyor altında şort, ev 24 derece kombi kapalı sık sık havalandırıyorum üzerindekiler ideal mi artık kestiremiyorum. Tamam ateşi varda zaten öksürüyor iyice üşücek böyle öfff

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Atletle yatır üşürsün ama ateşlenmesin ateş öksürürken daha tehlikeli 
(25,178 puan) tarafından
Dur yapcam
-Reklam-
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Bende öyle düşünürdüm ama ates daha riskli ben sadece atlet baksir yatiririm gece ben üşür yorganı çekerdim zavallı oglum daha ateşi zor duserdi
(25,178 puan) tarafından
Kıyamam yaa bende gece üstümü örttükçe o çıplak içim acıyo :(
0 oy
(6,155 puan) tarafından
Atlet giydir canım  sadece ben yakinda yasadim ılık dus aldir  atkette yatsın dusse bile ince kisa kollu giydirdim yazlık pijamasindan  ustunu örtmedim hasta ve atesi düşmüş olsa bile ustunu örtmeyin cikar dedi dr   gecmis olsun canım hem evin dereceside iyi ustunu ortme benimde 24 25 dereceydi   inşallah rabbim sifa verir
(25,178 puan) tarafından
Sağol canım benim amin inşallah. Şuan duş aldırmam uyuyo yatmadan önce poposunu eklem yerlerini yüzünü falan yıkadım hep doktor 5-6 gün sürer korkmayın dedi bu tehlike arz eden bir ateş değil şuan dedi
(6,155 puan) tarafından
Bizimkine de dedi 3 gün surer yada 5 gun dedi 5 gunu gecerse gorelim dedi cok şükür 3 gun gecdi ilk kez yasadim ilk bebegim 3 gece toplasan 3 saat uyumadim tektim esim yoldaydi uyursam havale gecirir diye cok kortum keske hasta olmasalae biz olsak  valla zor canım
(25,178 puan) tarafından
Aynen canım çok zor valla bizde saat kurup ilaç veriyoruz 3 saatte bir sabaha kadar
(6,155 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ❤
0 oy
(431 puan) tarafından
Eklem bölgelerine el bileği ayak bileği ense alın gbi bölgelere hafif ılık sulu bez koyabilirsin mümkün olduğunca üzerini ince tut cnm çorabı falan varsa çıkar bence ben o şekilde yapmıştım bebeğime ateslendiginde
(25,178 puan) tarafından
Çorapsız canım bunları hep yaptım
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun hiç bi cocuk hasta olmasa keşke bizde o durumda çok ikilemde kaliyorduk ama yinede atletle kalsin canım ates bu sonuçta Allah korusun
(25,178 puan) tarafından
Dün gece atletle bıraktım öksürüğü arttı ateşi düşünce üşüttü büyük ihtimal onuda göze alamıyorum :(
0 oy
(115 puan) tarafından
Üstündekileri çıkar canım 38 derece yüksek dört saatte bir dönüşümlü ateş düşürücü ver eklem yerlerine başına koltuk altı na ıslak bez köy dusurene kadar giydirme düşünce kısa kollu ince giydirirsin
(25,178 puan) tarafından
3 saatte bir veriyoruz canım 3.gün bugun ateşi 3 saate indirin dedi doktor :( uyuyo şuan yatmadan yaptım hepsini
0 oy
(313 puan) tarafından
Ates oldugunda ben de öyle kısa kol yatiriyorum biraz serin gibiyse üstüne ince muslin örtüyorum. Zaten öyleyken derin uykuya dalinmiyor sık sık kontrol edersiniz. Çok geçmiş olsun. 
(25,178 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
0 oy
2 cevap 150 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,340 soru

24,056,757 cevap

329,946 kullanıcı

...