0 oy
296 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
Of kızlar delircem artık, hep söylüyorum da 1 senelik evliyim gurbetteyiz kızlar, uzaktayken bile kayınvalidem evime burnunu sokuyodu telefonla. Beni hic istemedi sevmedi cünkü oğlunun yanına hicbi kızı yakıştıramıyomuş. O yüzden de evlenmesini istememiş. Falan filan. Sıkıntı şu bu kadın ne zaman bir araya gelsek eşimin yanında bana prensesim falan diyo eşim yokken ağzıma ediyo afedersiniz. Sorularıma cevap vermiyo yüzüme bakmıyo. Eşim göreve gittiğinde onlara tek basıma gittiysem evde ben varım diye yemek bile yapmak ıstemıyo. Eşimle gittiysek sizin icin yaptım diye sofralar kuruyo. Eşime diyorum ki sen arkanı döndüğün an ben yokmusum gibi davranıyo benle konuşmuyo tersliyo beni istemiyo diyorum. Niye öyle bi sey yapsın ki diyo inanmıyo. Cünkü oğlunun yanında ben prenses oluyorum. Asla inandıramıyorum. Annesine gidip ben yokken esime böyle davranıyomuşsun demiş eşim. Oğlummm mutsuzsa memnun edemiyosak gelmesin bize, karın heralde evliliğe gurbete alısamamıs her seye alınıyo alıngan biraz galiba ben öyle sey yapar mıyım diyomuş. Beni alıngan ilan edip sıyrıldı olaylardan şoktayım. Artık eşime bi şey dediğimde sen de cok alıngansın diyo napıcam ben bu durumu

6 Cevaplar

+3 oy
(56 puan) tarafından
Canım sen de eşinin yanında annem annem canim annem.de melek gibi davran eşin gidince sen de onu delirt hassas noktası oğluysa oğluyla ilgili kiskandir 
(1,191 puan) tarafından
Aynen böylesi ancak bundan anlar
(56 puan) tarafından
Maksat empati:)
-Reklam-
+1 oy
(612 puan) tarafından
Ses kaydını açık tut dinlet eşine 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla kanitlaman lazim canim benim ya gizli cekim yap telefonuna yada telefonuna ses kaydi yapmaya calis baska türlü inanmaz esin sna a
0 oy
tarafından
düzenlendi
Sende aklını kullan onun yaptığını yap onun yanımda melek.annem cnm annem şu bu o.yokken gitme o geldiğinde esin yoksa sende ağzına geleni say biraz aklınızı kullanın kızlar ya ezdirmeyin kendinizi böyle yaparak kendi kalenize gol atiyorsunuz
0 oy
(24,251 puan) tarafından
Video ya da ses kaydı al
0 oy
(3,172 puan) tarafından
O nasıl davraniyorsa aynisini yap. Esine de annen sen yokken şunu yapiyor deme asla kabul etmez kötü sen olursun. Ne derse desin bir kulagindan ciksin. Sen ciddiye aldikca uzerine gelir. Mesafeni koy oyle her seye karisamasin. Yemek yapmiyorsa girisme sen de yapma

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 299 göst.
8 Ekim 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Oglumveben (2,940 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 389 göst.
12 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Merve... (53 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 205 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mervela (7,496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,570 soru

24,402,454 cevap