0 oy
385 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (986 puan) tarafından

image

kızlar adetim 5 gün geçti.  İlk test yaptığımda çizgi yoktu 2 saat sonra böyle oldu . Çok korkuyorum bebeğim küçük başına gelen var mı? Bu arada korun falan demeyin zaten korunuyordum , şüpheli bir durumda yok nasıl oldu anlamıyorum.  Lütfen biriniz birsey söyleyin. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk 5 dl doğru sonuc verir 2 saati geçtiyse doğru sonuç vermez yeni test al yap cnm
(986 puan) tarafından
Öyle yapcam .
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız sen bunun anasını ağlatmışsın test testlikten çıkmış :D

(986 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum.  Geçen gün yaptığımda oradaydi . Ondaki kağıt yapışıktı bununki sökülmüş.  Anlamadım
tarafından
Sen en iyisi kan tahlili ver :)
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bir tane daha yap Sabah ilk idrarirnla inuda at bize canım muallakta kaldım oladabikir 
(986 puan) tarafından
Öyle yapacağım
0 oy
(524 puan) tarafından
5 dk içinde çıkan çizgi geçerli en iyisi kan ver 
(986 puan) tarafından
Çok korkuyorum
0 oy
(18,313 puan) tarafından
Bu test bozulmuş artik zaten ilk 5dk önemli birdaha yap test ama olsaydı çıkardı 
(986 puan) tarafından
Testin kağıdı sökülmüş 2 gün önce yaptığım öyle değildi kağıdı yapışıktı
0 oy
(429 puan) tarafından
Gebelik istemiyorsan korkma hamile değilsin bence. Bu testlerde idrara batırınca direkt belirmeye başlar kaset testlerde şübheli haller olur çünki gec çika bilir. Ama bu testde hamile olsan 5 gün gecikmeyle direkt belirgin cizgi  2 saat sonra degil 1, 2dakkada çıkar
(986 puan) tarafından
Geçen senede ocak ayında 10 gün kadar gecikmem oldu bilmiyorum ki heralde ondan olsun inşallah bu gece dayanamayıp tekrar yapacam
(429 puan) tarafından
Bendede soğuk olunca gecike biliyor bi kac gun. Test varsa yap şimdi. Varsa kesin çikar zaten
(986 puan) tarafından
Eşimi gönderdim almaya
(429 puan) tarafından
Yaltınmı
(986 puan) tarafından
İkinci post açtım cnm bak
0 oy
tarafından
Vala canim normal testen alsana ya ben bunlardan almam
(986 puan) tarafından
Normal test içindeki kağıdı çıkardım
0 oy
(162 puan) tarafından
İlk bir yıl doğumdan sonra adet olmamak geç olmak düzensiz olmak normal canısı korkma yoktur 
(986 puan) tarafından
İnşallah yoktur . Şimdiye kadar hiç stres değildim . Azda olsa biliyordum olmayacağını lakin bu test beni çok strese soktu bakalım inşallah test bozuktur eşimi test almaya gönderdim tekrar yapacağım

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 228 göst.
0 oy
8 cevap 458 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 945 göst.

Kategoriler

1,472,687 soru

24,114,432 cevap

333,155 kullanıcı