0 oy
1,309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (378 puan) tarafından
Evet kızlar bugun ku sorumuz. Eslerınıze en cok ne zaman kırıldınız. 

Ben cok kez kırıldım hangısını anlatsam bılemedım. Yoruldum bu durumdan artık kızdıgı kufur ettıgı zamanlar duymazlık tan gelıyorum. Ama her defasında cok kırılıyorum. Hadi dertleselım sız en cok neye kırıldınız ne yaptı neden yaptı 

33 Cevaplar

0 oy
(738 puan) tarafından
Hiç kirilmadim desem inanır mısınız bilmem ama biz 7-8 ayda bir anca yan yana gelebiliyoruz uzaktayken de ozlemekten hicbirsekilde birbirimizi uzmuyoruz yan yana olsak nasıl olur bilmiyorum hiç hatırlamıyorum ona kırıldığımı yada beni kırdığını
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi arkadasi var ailecek görüşüyoduk. Bize de yakin oturuyolardi. Esini cok severim cocuklarini da ayni sekilde. Bana o kisiyle aranda ne var diye sordu öyle imalı bi sekilde degil kiskanclik vs degil bildiginiz direk sordu. O an deprem olsa dedm yarilsa yer bende icine atlasam. 
(378 puan) tarafından
Aa neden oyle bı suru sorma geregı duydu acaba. Bu erkeklerde osuruktan nem yapıyorlar
tarafından
Inan hic bi fikrim yok o kadar da sevmem ki o arkadaşını anlatamam. Sadece esini sevdigim icin görüşürüz
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Bir çok kez .hangisini anlatayım ki:ermm::(

0 oy
(2,558 puan) tarafından
Anlatılmaz cnm okadarkirdiki hangisini anlatim
(378 puan) tarafından
Pıs herıfler hep kırılmısz ya
0 oy
(59 puan) tarafından
Aslında eşime olan ya da çevremdeki bi kaç insana bayagi bi kırgınlığım var eşime en çok kirildigim zaman bebeğimizin kalp atışını duyamamistik 10 gün sonra tekrar gelin dedi doktor hastanede eşime sormuştum heyecanlimisin diye bebeğimizin kalp atışını duycaz inşallah sagliklidir dedim o da napiyim hastanenin ortasında halaymi çekeyim duvara mi tırmanayim heyecandan dedi o gün bana hep ters davranmisti çok kırıldım hiçbişey diyemedim onun çocuğu sonuçta 
0 oy
(5 puan) tarafından

Bana doğum yap adan önce sarılmadan uyumayan adam doğumdan sonra arkasını dönüp yatar oldu ilk günler irdelemedim dikişler fln canımı acıtmaktan korkuyor belkide dedim. Ama bi gece dayanamayıp sordum neden destek olmuyorsun sarılmıyorsun bana diye cevap süt kokuyormuş um. :'( o kadar incindi li ben o çocugu doğuran kadar neler çektim sonuç süt koktuğum için sarılmayan bi koca. Bebeğim 8 aylık hala atlatamıyorum o acıyı 

(378 puan) tarafından
Nankorler hepsi ıste.
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Tek kırgınlıgım kustugum arkadaslarına karsı benı ayak altına aldırması oldu.onun dısında hıc bı kırgınlıgım yoktur 
0 oy
tarafından

Çoğu zaman kırıldım 

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Benim eşim ailesine çok düşkün çok dolduruşa geliyor onlardan biri bir şey yapsa bana bir şey dese benim neler çektiğimi görüyor biliyor da beni savunuyor ama onlara laf söyletmiuor ona kırılırım en çok edoşum ne yapıyorsun nasılsın canım bu arada 
(378 puan) tarafından
Iyım askım ne olsun cocukla tek odada kurtlanmak uzereyız kıs ta geldi ne yapcam bılmıyorum sen napıyon
(4,756 puan) tarafından
Aynı durumdayız tatlım Rabbim yardımcımız olsun evini ayırmadılar mı kuzum
0 oy
tarafından

Ben kırılmam kırarım:angel:Ben kinlenirim sinirlenirim ama kırılmam bole bi huyum yok.

0 oy
(7,135 puan) tarafından
Yeni evlendiğimizde eşimin babannesinin evine gitmiştik orda sofra kurarken kolumu sıvamıştım azcik farkinda olmadan kuzenleri fln vardı onunda erkek olarak eve dönünce bana demediğini bırakmamıştı kendimi sanki namusluluk yapmışım gibi hissettirdi bana çok kırılmıştım o gün..
(378 puan) tarafından
Ya o kadar kıskanç mı
(7,135 puan) tarafından
Evet aşırı..
0 oy
tarafından
Eşim de problem olduğu için çocuğumuz olmuyordu ayrılalım bitsin demişti bana nedenini sorunca da senin anne olmaya hakkin var ben bunu senin elimden alamam demişti o zaman çok kırılmıştım aynı şeyi ben yapsam ne yaparsın dediğimde ise öldürürüm seni demişti canım kocam bnm yaa ölürüm de kocisimi bırakmam 
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Ya saka yapiyor bana bagiriyor ama gorsen gercek gibi dün bana dioki sana yap dedim niye yapmadin ben diyorum ney soyledinde yapmadim sonra kavga ettmeye basladik en sonunda sinirler tepeme cikti zaten yuksek tansiyon var küstüm gittim gelmis bana saka yaptim dio ya bebege bisey olsaydi beni sinirlendirince tansiyonum firliyor kanamalarim oluyor kanlı kusmalarim oluyor o yuzden dun kirildim ama hemen gonlumu aldi bir dakika sonra geri barisdik
(378 puan) tarafından
Kız sen şakaya gelmessın bacım soyle saka yapmasın sana

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 555 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 436 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hayat &ask (209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,538 soru

24,060,029 cevap

330,109 kullanıcı

...