0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Ben muhtaç falan diye ayırt etmiyorum mesela a101 indiğim zaman okul karşımızda a101 re öğrenciler alışveriş yapmaya geliyor özelikle 1. Sınıf öğrencileri geçen gün birisi gelmiş abla suyumu geçirmek istiyorum dedi benim alışveriş fazlaydı önüme geçti baktım parası arıyor bulamıyor al suyu çık dedim kasadaki kız bir çocuğa bakıyor bir bana çocuk gayet güzel giyinmişti galiba yaptığım şeyi saçma buldu ama ben öyle bakmıyorum hayata çocuk komple çantasını döktü yere para arıyor. Daha öncede çocuklar küçük şeyler aldığı zaman ödediğim oldu halada ödüyorum bir su değil bu. Peçete satan çocuklara para verip peçete almam. Gözümün gördüğü kim varsa boş çevirmemek için çabalıyorum az çok demeden. Burda çarşıda bir kadın var genç bir kadın peçete satıyor ilk gördüğümde vermeden geçtim ama eve geldiğimde aklımdan çıkmadı o kadın sonra gördüm verdim ve hala ne zaman görsem veririm bu bende alışkanlık olmuş eşim ihtiyacı olana ver diyor ve bu durumdan rahatsız. Markete bir şey alan çocukların parasını arada bir ödediğim için aileleri belki bu duruma sinir olabilir diyor. Ama ben dinlendiği için değil içimden geldiği yapıyorum ve bunu yardım anlamında yapmıyorum kimseye de acıdığım yok sadece kendimi o an o kişinin yerine koyuyorum ama eşim bunu yanlış buluyor iyilik ve yardım muhtaç olana yapılmalı diyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende öyleyim yaa ozellikle çocuklar oldu mu hiç kıyamıyorum eşimle bir yere gitsek arabayla bı çocuk cama geliyor para istiyor ben veriyorum eşim kızıyor alıştırma diyor aileleri onlar para topluyor diye daha çok dilendiriyor diye ama kıyamıyorum işte,☹️
(688 puan) tarafından
Benim eşimde kızıyor ama ben muhtaç olmasına bakmıyorum ki o an üstü başı güzel olsada ödüyorum bunu içimden geldiği için yapıyorum işte eşim anlamıyor
tarafından
İyi yaoiyorsun bence bı çocuğu mutlu etmek güzel yaa
-Reklam-
0 oy
(18,655 puan) tarafından

Çok güzel bu kadar duyarlı olman kardeşim ama muhtaç olanlara yardım yapıldımi işte o zaman sadaka olarak yerini buluyor 

(688 puan) tarafından
Ama benim amacım sadaka değil. Sadaka muhtaç olana verilir o benim yanımda ayrı onu ayrı yapıyorum benim amacım iyilikte değil aslında sadece içimden böyle geliyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 648 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gmzasya (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 331 göst.
11 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 452 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce duru (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,952 cevap

336,431 kullanıcı

...