0 oy
998 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bitmedi bi bugun uykumda gelmedi buralarda cok hareketli degil gibi bi owen kardes iyi nese katio 

Instagrama giriom bisey yok oyuna giriom param bitti kardesimle esim pubg de takilio bebem uyudu elisi yapmayi bilmem film izlemeyi sevmem kitap okurum oda suan kafa almio canim biseler yemek istio ne istedigini bilmiom 

Vay beee napim ben

7 Cevaplar

0 oy
(25,178 puan) tarafından

Sorma yaav benimde ağılım dolu ortada kaldım paramda az :D bu Owen varya efsane ya çok seviyom :D

tarafından
Hangi mahalledesiniz kiz☺☺☺ oyunda
(25,178 puan) tarafından
Hahaha bilmiyorum ki neredeyim benim çiftliğin adı selinin Sihirli çiftliği bulsana beni :D
(2,104 puan) tarafından
Kalbini yerim shjajsjaj :D
tarafından
Tamam canım☺☺☺☺
(63 puan) tarafından
Aynen bende çok sevdim arkadaşıya
-Reklam-
0 oy
(2,104 puan) tarafından

Ayyy ❤ Teşekkür ederim yavrum :kissing:

Napalim biseyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince herkes var ama hiç kimse yok gibi bisey olmuş buralar :D

tarafından
Niye boyle oldu yaa :)
(2,104 puan) tarafından
:D dert tasa yok ya ondan. Hani bi kaynana görünce eş kavgasi olaydı gelirlerdi:D
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Aynen valla ya onun paylasimlarini okuyup en azindan guluorum biraz :angel::D

tarafından
Hahahah neden dusunmussun peki cevap verdinmi kendine ben onu merak ettim :)
(5,908 puan) tarafından
Hep birlikte gulelim canim :)
(2,104 puan) tarafından
Gece uyurken bana birşeyler oluyor aynı anda birşeyler düşünüyorum dhjajsja
Hayal kuruyorum bir yandan da sorular geliyo. Burası efsane kafa ağrıtıyor ajjskaksk
(5,908 puan) tarafından
Benimde aklima hic buraya ne sorim die gibi bir dusunce gelmior :D
(2,104 puan) tarafından
Normalde düşünmem ama gece ruyalarimda görüyorum dnakskks
0 oy
tarafından

Sen hangi mahalledesin oyunda kuzum:D bende girecem de 

tarafından
Ben baska oyun oynuom bacim :)
0 oy
(163,324 puan) tarafından
Cok efgarliyim bende canım katil olmak istiyo simdilik tutuyom kendimi allah sonumu hayir etsin heran elimden bi kaza cikabikir 

Eger katil olursam icerde beni yanliz birakmayin arada bi don sudyen 3 .5 kurus haclik gonderin fitre zekat kabulumdur 
(2,104 puan) tarafından
Kiralık katil işi yaparım parayla haberin olsun dhjajskakska
tarafından
Akilli kadinlar katil olmazlar katil ederler serin dusun ;)  ne oldu canim anlat plan yapak
(2,104 puan) tarafından
Isin ucunda para varsa katilde olurum sorun değil ajjdkajjskdlala
tarafından
Hahahahah para onemli :)
(2,104 puan) tarafından
Tabiki karin tokluğuna mi yasayalim shsjkaks
Kız 10 burmam var turkiyede kasada gel belcikaya öldür şu karıyi helal olsun hepsini verrim bacim
(2,104 puan) tarafından
Dur bi dakika dhakksaksj
O kadar rakamla konusunca birden hesap yapamadım heyecandan :D
tarafından
Ooo uluslararasi calismaya 10 burma yetermi bilmem :) laaan alehimize delil olarak kullaniliomus bunlar ne gulerim

Allahim saka yaptik fbi interpol turk polisi hepsi saka :)
Çok bunalttilar beni yaa hepsi cok pis 14 aralikta gorumce denen pisligin dugunu var daha bi tabak yikamadi nisankisi gelcek herseyi bana yaptiriyo bide yapacaksin isin ne diyo hamilelik bi yandan sekerim yuksek cikti moralim bozuk okulda acayip seyler oldu eve geliyom bi rahat nefes alamiyom ana kiz burnumdan getirdiler kendileri yetmiyo ayı kadar kedi var evde artik korkudan sesim kisikti simdi hic cikmiyo birini öldürüp yakip kulunu savurcam bunlar tam gavur yanmayi hakediyolar
Ne sakasi ciiden veririm 10 burma hatta bide resatli taki setim var baskada yok kabul eden gelsin
tarafından
Ya bide biz muslumaniz vay gavurlae diye gecinirler bunlar domuzdan daha asagilik hamile bi bayana yapmayi birak millet hamile hayvana kiyamaz essekler
(2,104 puan) tarafından
Zaten 10 burmayi belcikaya gidene kadar yerim ben sjakdkaks
tarafından
Esin ne durumda saksilik mi yapio
(2,104 puan) tarafından
Rabbim sorsun inşallah. Din iman olmayandan ne beklersin ki eline ayağına dolansın hepsinin
Kız o zaten haklisin 1 hafta daha dayan dedikce katil olasim geliyo tm son 1 hafta ama bilerek ustume geliyolar kız insan yattigi yatagi duzeltemezmi pijamasinidami katlamaz ben 3 gorumce bi donuz suratli kaynim kaynana kayinpeder ben 8 kisilik is yapamiyom yetisemiyom her ise ev 6 odali birini toplasam oteki kaliyo herseye kosturmaktan mahvoldum yaa son 1 hafta gecmiyo gunler
tarafından
Yapma sende allah askina ucundan oflayarak yap kanama oldu de yat
(2,104 puan) tarafından
O zaman kalkma yat aşağa. Dövecek değiller ya. Yada birden sabah sancılanmış numarası yap çok kötü bağır yalandan ayyyy allahım ne olur diye sesler çıkar tuvalete git vs sancin varmis gibi davran hic korkma onlar kurnazsa sen tilki gibi ol
Yaraniyim diye yapmiyom inanki kaynanamin 6 eltisi var olur olmaz zamanda cikip geliyolar her firsatta benim gelin bi is yapmiyo demesi delirtiyo beni hem herseye kos sevda hem aksamda yatma borek corek yap dondurucuya at lan 8 kisi bi tepsi pismeden bitiyo allah herkesin kendine ev versin kimseyede muhtac etmesin bi tasiniyim o dugunede gitmiycem
(2,104 puan) tarafından
Bunları diyor madem kaynanan neden hala yapıyorsun ki yapma hakettiklerini yap onlara
Kız ben yapmassam 8 kisi aç kaliyo saflik bende  biliyo gidince bidaha gelmiycemi artık ölüyom dese bi yudum su vermeye gelmem
tarafından
Bak gercekten hasta olmadan son ver bu ise azcik kurnaz ol dedigimiz gibi
Bugun cok pis gerginim sabahtan bi korku yasadim zaten artik kapaticam kendimi odaya asaga inmemde bi is yapmamda canlari cehennemin dibine 11 aydir ne kadar hakkim varsa ahirette hepsini alicam kul hakki rabbim sorar hesabini bugunden snr odadan cikmiycam
tarafından
Aynen sende bi annenin cocugusun
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Aç  instagram pau var oba bak ayşo nun videolarını izle gülmekten ölüyorum ben ya
0 oy
(63 puan) tarafından
Bizle takil boş ver kuzum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 330 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 389 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,142 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 984 göst.

Kategoriler

1,468,194 soru

24,054,961 cevap

329,862 kullanıcı

...