0 oy
726 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
Kızlar bugün bebeğimin kontrolü vardı   aile hekimi gormek istedi. Biz yeni taşındık ilk defa bu hekime geldim erkek ti. Neyse girdim içeri bebeğime baktı sorun yok iyi dedi tam çıkarken ben snein dosyana baktım geri çekilme ile korunuyor mussun dedi. Evet dedim. Gidin adam akıllı ye eşin prezervatif kullansın yada sen spiral taktir dedi. Çocuk yaparken kolay bakarken zor dedi .ama gerçi yapması sana zor kocana kolay olur dedi. Ben niyetliydim sabah sabah olay çıkarmak istemedim ama oradan çıktıktan sonra çok pişman oldum. Keşke sizi ilgilendirmez bakan biziz.zorlugu bize siz işinizi yapın geçin deseydin. Hala kendine kızıyorum. .benmi yanlışım yoksa doktor sapık gibi mi

27 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Doktor degil ebe soruyor bana bayan korunma yönteminde degisiklik varmi diye her gidisimde yok diyorum ama bu kadar acik acik bi erkegin uyarmasi hiç hos degil aslinda dedikleri dogru olsada 
-Reklam-
0 oy
tarafından
O an ne biçim konuşuyorsun demen lazımdı ama sende beklemediğin anda ne Diceğini bilememişsin ben olsam bende dona kalırdım herhalde kim böyle bişey beklerde hemen cevap verir
0 oy
(18,204 puan) tarafından
Adam akkilli demeye hakkı yok üslubu hiç hoş değil 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Tövbe tövbe nasıl korundugunuzu nasıl biliyor neden dosyada yazıyor ben de doğum yaptım ne doktor ne hemşire sormadı böyle bişey 
0 oy
tarafından
Tobe estağfurullah sabah sabah valla kufretcem artık he bu doktor mu şimdi yapması sana zor ne demek alahim ya rabbim iyi olanı yapmışsın bacım boşver onlar hemen birbirlerine dostek oluveriolar ben demedim öyle bişey der çıkar sağlık ocağı bu işin düşer boşver bi dahaesinle git değiştirebilirsin değiştir e devletten yapiliyo diye biliyorum 
0 oy
tarafından
Fazlaca haddini aşmış bence doktoru değiştirin
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Ya doktorun çocuk yapması kolay bakması zor vesaire demesi yanlış kimseyi ilgilendirmez ama hani aile hekimliği işte prezervatif doğum kontrol hapı falan veriyor ya o şekilde bilgilendirmesi gerekiyordu yanlış konuşmuş bence de adamakıllı bilgini ver geç yani geri çekilme yeri korunuyormuşsun bir sağlık ocağında prezervatif bir hap veriyoruz bilgin olsun de geç yani boş boğazlık yapmış bence de

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 185 göst.
12 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde I am a mother (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 124 göst.
27 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,137 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 215 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ozdenylmz (40 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,467 soru

24,058,813 cevap

330,042 kullanıcı

...