0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından
Kızlar hiç vasiyet bırakmayı düşündünüz mü bugün birden aklıma geldi şahsen ben kızımı görünce bırakmayı düşündüm ve vasiyetime yazcagım ilk şey bana bişey olursa eger kızıma annemin bakması sanki ben olmayınca annemden başka herkes ona kötü davrancakmıs gibi geliyor 

3 Cevaplar

0 oy
(611 puan) tarafından
Bende eşime söyledim Bana bir şey olursa tek vasiyetim kızıma annem baksın dedim
(308 puan) tarafından
Bende bugün aynısını dicem sanki annemden başka herkes kötüymüş gibi
-Reklam-
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Valla bana bişey olursa emanet edecek bir annem yok ablamın bakmasını isterim oda annem gibidir 11 yaş var aramızda ondan başkası hiçbir zaman iyi bakamaz 
(308 puan) tarafından
Benimde hiç kız kardeşim yok ama aslan gibi 3 tane dayısı var çok şükür onlarda gözü gibi bakar ama anne başka tabi
(1,089 puan) tarafından
Ne güzel dayi başka :)) benim sadece ablam var şimdi annem ve babam vefat etti benim ablam olmasa bu hayatta kimsem yok o yüzden kızımda yalnız kalmasın bir kardeşi olsun diyorum ama dünyaya bir çocuk getirmek maddi manevi güç isteyen birşey ayaklarının üstünde duran bireyler yetiştirmek gerekiyor bilmiyorum nasıl olacak belki 3 4 yaşına gelince bı tane daha yaparım
(308 puan) tarafından
Başın sağolsun canım haklısın bende kızım tek kalsın istemiyorum ama gercekten maddi manevi yetmek istiyorum bu yüzden kızımın biraz daha büyümesini beklicem
(1,089 puan) tarafından
Aynen öyle o zamanda yaşim 34 olacak hamilelik riskli olur sanırım
0 oy
(17,143 puan) tarafından
Vasiyet biraksam nolcakki. Benim kocam kimseye vermez çocukları. Işi gücü birakip kendisi bakar. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 511 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 690 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 652 göst.
16 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Pilates Topu (2,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,228 göst.
27 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Selin07 (378 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,503 soru

24,086,718 cevap

331,537 kullanıcı

...