Puset aldım bu gün unutmuştum almayı dâhâ doğrusu almayacaktım ama hastanede puset olmadan vermiyorlarmış bebişi :) Pusette bebek ne zamana kadar taşınır ? Ayriyetten zâten bebek arabamı almışken ana kucağım da almıştım Allahtan :)
Ne demek vermiyolarmiş bebişi ben boyle bisey duymuştum ama türkiyede degildir yada buyuk sehirlerdeki özel hastaneler diye dusunmustum. Seninki hangi hastane. Bu arada iyi yapmissin gule gule kullan :)
13 kg maksimum kapasiteleri pusetlerin. 6 aydan sonra dar gelir artik sanirsam.
Puset alamayanlara omur boyu hastane mi bakcakmis vermeyip :)) battaniyeye yada portbebeye koyar götrürsnz işte. Benim kuzenimin cok acil oldu doğumu. Kiyafetleri bile yoktu yaninda bebegin hastaneden verdiler kendi cantasi gelene kadar. Sonrada battaniyeye sarip cikardilar.
Valla benim kızım 19 aylık gerci biraz minyon puseti biz araba koltuğu niyetine kullanıyoruz artik hala da sığıyor içine emniyet kemeri filan takılıyor sürekli arabada tutuyoruz zaten puseti memnunum zaten ayriyeten bebek arabamiz var puset sadece arabada lazim oluyor bize
Puset gelene kadar rehinmi tutuyorlar :D valla gerçekse yani böyle bir uygulama varsa iyice saçmalamış bu hastaneler
Nasıl vermiyorlar saçmalık ben çıkarttım :D
Benim var ama ben götürmeyi düşünmüyodum açıkçası kayınvalidem de söyledi alalım onla çıkarırsın gerek yok dedim hem bende var oğluma almıştım çok kullanmadım ama napsam acaba dediğin gibi mi olur vermezler mi bebeğimi bana devlette doğum yapanlar yakın zamanda varmı böyle bişey varsa yazsınlarda ona göre alayım yanıma
3 ay 2 gunluguz ve puseti artik kullanamiyoruz boyumuz uzun biraz bizim cocugun ayaklar disarda kaliyo :D
Vermezse vermesin alsın baksınlar o zaman :D öyle saçma şeymi olur yahu ne demek pusetsiz vermiyorlar yıkarım başlarına orayı :D
Imin evladini kime vermiyorlar ya yirtarim heosini yikarim hastaneyi tovbe yarabbiii
Pusetim var ama goturmucem hastane 10 dakika mesafede zaten sararm battaniyeye ozel hastane puset sart demediler
Ne puset siz vermiyorlar mi o nasıl oluyor ben herşeyi aldım Madi durumdan en uygun hastane çıkışı bebek arabası indirime girmişti Allah razı olsun abim o gün geldi direk aldım hastane çantası anam sağolsun duyar duymaz ta memleket ten para gönderdi sırf alayım uzulmiyim diye bı kziimin beşiği kaldı oda annem diyor gelince ben sana alcam ben yok dediğim halde para var zor durumda değilim eşim çok iyi biri ama evlendik borçlar coktu onları ödüyor garibim şben puset almicamktim puset nerden cikti şimdi gercek ten vermiyorlar mi devlet hastaneside mi oyle
Bende boyle bisey duydum ama ne kadar dogru bilemedim :))
1,488,824 soru
24,335,864 cevap
345,854 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın