0 oy
189 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2 puan) tarafından
Normaldede zaten genital bolgem cildime göre daha koyu renkli ama bu 7.ayima gorerkenn aşırı kararmalarim oldu lazer harici ne önerirsiniz wline markalı bı beyazlatici krem sipariş ettim kullanan bilen varsa o konuda da yardımcı olursanız bir an önce kurtulmak istiyorum çok kötü bı görüntüye sahip

4 Cevaplar

0 oy
(6,435 puan) tarafından
Doğumdan sonra geçiyor şimdi hiç bişey işe yaramaz canım boşuna para harcamışsın doğumdan sonra kararma geçince kendi rengine doğru kullanırsın 
(2 puan) tarafından
Bazıları kalıcı olduğunu söylemişti ama
(6,435 puan) tarafından
Hayır canım benimkide kendiliğinden ağda karası var ama hamilelikte özellikle dirseklerim ve koltuk altım daha kötü oldu doğumdan sonra eski haline geldi şimdi yine hamileyim oluyor yavaş yavaş doğumdan sonrada özel bölge beyazlatma için tedavi olucam
(2 puan) tarafından
Şimdi kullansam da işe yaramaz yani
(6,435 puan) tarafından
Hayır doğum yap sonra neyle alıosun vücudunu gidebilirsen lazere git ve o kremi kullan
-Reklam-
0 oy
(150 puan) tarafından
Kararmalar geçiyor canim yavaş yavaş geçmeye başladı benimkide 8 ay önce doğum yaptım ama göğüslerim çok sarktı sarkma kalıcı sanırım 
0 oy
(603 puan) tarafından
doğumdan sonra geçiyor yavaş yavaş
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Hiçbişey kullanma canım hamilelik sebebiyle oluyor benimde genital bölgem cilt rengimden biraz daha koyuydu gebelikte karardı doğumdan sonra bembeyaz oldu ten rengime döndü hormonal bir durum hiçbişey kullanmana gerek yok bu sebeple

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
29 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde uygunhava (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,919 soru

24,104,782 cevap

332,641 kullanıcı

...