0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (3,457 puan) tarafından
Kızlar geçenler de göz kornea zayıflığından ufak bir operasyon geçirdim çok net göremesemde bulanık ve dumanlı bazı şeyler inşallah zamanla düzelicek gözlerim :) 1 gün öncede toki kura çekimi vardı çok heyecanlıydı okadar çok istiyordum ki eşim adına çıkmadı ama kaynanam adına çıktı oda diğer oğlu eşim konuşup anlaştılar evi bize verdi ödemesini falan hepsini biz yapıcaz ev benm oluck sobanın rezilliğinden ve kiradan kurtulucam bunu bilmem çok mutlu ediyor beni, (eltimin vurmaz duymaz tavırlarını biliyorsunuz bana karşı ona asla söz hakkı verilmedi söylelnn şu oldu dayısı anneannesi kaynanam eşim ve kaynım toplumdan uzak duranın lafı sözü geçerli değildir bizde diye bu da ayrı sevindirdi beni, 

3 Cevaplar

0 oy
(18,372 puan) tarafından

Hayatta ne zorluk ne kolaylik ikiside baki değil

Hayırlı uğurlu olsun 
(3,457 puan) tarafından
Sagol cnm
-Reklam-
0 oy
(264 puan) tarafından
Diyarbakirdaki tokileremi yazildiniz annemde yazldı cikmadi neneme ciktı bizde istanbulda yazildik insallh cikar tek umudumuz o
(3,457 puan) tarafından
Malatya canm :)  inşallah canm
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Peki tapu tesliminde ev size mi verilecek ya verilmez de kendi üzerine alırsa Siz parasını ödüyorsunuz inşallah kurtulursun canım ve Umarım erken vakitte yapılır evler Çünkü 5-6 sene önceki Toki'de ev çıkan kişilere hala teslim edilmedi yüzde sekseni daha yeni tamamlanmış Umarım Sizinki erkenden olur
(3,457 puan) tarafından
Söz ağzından çıktı sizin ev diye dedm sonradan dönme fikir flan yok dediler eşimde ev bizim dedi kaç yılda teslim edilir bilmiyorum ama sobadan kurtulucam ya o bana yeter sabrederm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 320 göst.
18 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 367 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,441 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 397 göst.