0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11 puan) tarafından

Arkadaşlar ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım o yüzden atıyorum umarım kırıcı yorum almam 12+2 de çekildi 

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Bnce kız. İçime öyle doğdu. ,
(11 puan) tarafından
Yaa ne güzel hayırlısi inşallah tabi ama ilk böyle bir yorum görmek çok mutlu etti çok teşekkür ederim.
(1,101 puan) tarafından
İki kızımı da hissetmiş biri olarak . Başak burcuyum ve hisselerimde genelde yanilmam :) sağlıkla kavuş inşallah ❤️
(11 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim. Evet Başak burçları öyle benimde çevrem genelde kız hissediyor ama çok net erkek diyen çevremde var benimde hisslerim karıştı gibi erkekti başta sonra kız oldu şimdi yine erkek
(1,101 puan) tarafından
Ne gelirse Allah tan. Sağlıkla kavuş inşallah ❤️
(11 puan) tarafından
Amin canım inşallah evet sağlıklı olsunda minnoş ikili taramada çekildi bu temiz çıktı sonuçlar kendimde özel eğitim alanında çalışıyorum rehabilitasyon merkezimde zorluklarını biliyorum Allah'ım önce sağlık versin tabiki ama insanda merak ediyormuş.♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

cocuk ayağımda uyuyo da kalkıp çekemedim galeriden buldum yakinlastir bak kuzum bu da benim ultrason resmim seninkine benziyo bana ağzından baloncuklar çıkaran kız gibi dediler ama nur topu gibi oğlum oldu güle güle büyüt kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin :angel:

(11 puan) tarafından
Yaa bayıldım kiyafetlerine evet çok benziyor ulturason fotoğraflari amin inşallah bende o zamanları görürüm canım. Sağlıkla büyüt inşallah canım
tarafından
Kiz civilden aldım bak vardır hala hemde unisex al sende inşallah kuşum inşallah
(11 puan) tarafından
Aynen bakım canım inşallah öğrenim cinsiyeti yine buraya sohbet açarım.
tarafından
İnşallah yine karşılaşırız
(11 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Bana erkek gıbı geldi canım
(11 puan) tarafından
Teşekkürler canım hayırlısı inşallah
0 oy
tarafından
Erkk canım 

Doğruysa hediyemi isterm :) 
(11 puan) tarafından
Hayırlısı canım tabiki :)))
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Bana kız gibi geldi.
(11 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(1,826 puan) tarafından
Rica ederim.
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Erkek diorum insallah saglicakla al kucagina
(11 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah
0 oy
(682 puan) tarafından
Hayırlı olsun kiz görünüyor 
(11 puan) tarafından
Canım dün doktora gittim kıza benziyor dedi ama ama net bir şey demedi 2 haftaya tekrar bakarız dedi :))
(682 puan) tarafından
Beni unutmaman Güzel :))
(11 puan) tarafından
Evet canim unutmadım:))
(682 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum.
(11 puan) tarafından
Canım tekrar gittim 17+1 günlüktü ama göstermedi doktor çok uğraştı salladı baya ama suyun içinde dönüp yine bacaklarını kapattı :)) bu gidişe göstermeyecek:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,399 soru

24,098,411 cevap

332,230 kullanıcı

...