0 oy
2,971 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,334 puan) tarafından
Gecen hafta pazartesi aldatiliyorum galiba diye sürekli post aciyordum aslında burda paylaşmayı düşünmüyordum ama başka çarem yok patlıcam en son ki postumda çoğu kişi beni linlclemisti yine linclicek olanlar olur belki ama bide sizle uğraşamam her neyse herşeyi detaylıca anlaticam şimdi eşim gecen hafta eve geldiğinde telefonuna baktım fakat tertemizdi herşey silinmişti sonra birisine bir kızın tiktok videosunu attigini gördüm ama bişi yazmamisti sonra durumlarda suspus diye kayıtlı bir kız gördüm o kizda ayni videoyu hikâyesinde paylasmisti sonra tiktok adına bakıp takip ettim gecen cumartesi kiz yayın açmıştı eşimde yayında vardı bisiler yazıyordu kiz cevap veriyordu ama ne olduğunu anlayamadım sonra biri daha ne konustugunuzu bir benmi anlamıyorum yazdi bu kızda eşimin adini vererek bizim aramızda bir konuşma daha yeni tanıştık ama aynı kafadayiz dedi sonra yayından biri çıkınca tepede benim resmim gözüktü esiminde göreceğini bilmiyordum ama görmüş beni görünce neyse kanka ben yayından çıkıyorum yazdı sonra beni aradı napiyosun felan dedi ses tonum düşük olduğu için direk sen benim kankalarimin yayinina giriyormussun dedi bende öyle dikkatimi çekti felan dedim sonra bir daha yayın acarssa konusurlarsa görünmemek icin fake bi hesap açtım ama aksam esim telefonuma bakarken gördü sonra kimler var diye bakarken bi o kızın bi kendisinin olduğunu gördü aslında şakaya vurdu fake hesabin adıyla seslenmeye başladı bana bende ona ozaman bende sana Ankaralı Namık derim dedim ankaraya gittiğini imada bulunmak için bu arada söylemeyi unuttum kizin tiktok profilinde Ankara yaziyodu eşim öyle diyince kahkaha atti sen sandigimdan daha zekisin felan dedi alttan alttan birbirimize laf sokarken ona hadi artık itiraf et dedim oda ben bişi itiraf etmem bana dellille gel dedi aslında o kıza yazmak aramak aklımdan geçmiyordu ama dun bi anda aradım kız meşgule atti bi kaç zaman sonrada dayanamadim wp den seninle önemli bişi konuşmam gerek müsait olunca donermisin yazdım kizda bana tamam yazmıştı gayet kibardi her neyse sonra bi anda eşim bana wpden neyin peşindesin huzur bozmaya çalışıyorsun diyip kizin mesajlarinin resmini atti kız direk kanka dünden beri esin beni arıyor mesaj atıyor bilerek cevap vermiyorum canli yayında görüp kıskandı heralde dedi neyse eşimde bana yok artık herşey bitti felan yazip engelledi eve gelincede piskin pişkin yok sen bunu nasıl yaparsın felan dedi bende sorguladım haliyle bu kız benim senin esin olduğumu nereden anladı profil fotoğrafım yok ayrıca bu kız benim canlı yayına girdigimi nerden biliyor ismim felan yok yine profilim bir kedi resmi eşimde en ilk yok ben tahmin ettim kizi uyardim dedi bende dedim kii siz bana oyun oynuyorsunuz bağırıp çağırmaya başladım ap açık ortada işte eşim kiza dedi böyle olursa böyle yap felan diye ap açık ortada sonra benim daha çok sinirlendigimi görünce konuyu karistirip yazmadım yazmadım kiz bana numaranı attı beni rahatsız ediyorlar diye bende senin olduğunu gördüm dedi ama bana attığı mesaj öyle de değildi esim uyudu telefona baktığımda kizdan esin inandimi diye bir mesaj vardı ama bu cevap vermemişti şimdi söyleyin daha delile kanıta gerek varmı bence yok ayrıca esimde beni zaten gözden çıkartmış çünkü dun duymadığım hakaret söz kalmadı neymiş artık eve gelmicekmis turkiye turuna cikicakmis 

49 Cevaplar

0 oy
(682 puan) tarafından
Tek söyleyeceğim şey Allah belasını versin boşa gitsin ne bekliyorsun ki gözü dışarıda olan bir puştun esiri altında olmak zorunda degislin ki kankaasi falanmis güya kimse kusura bakmasın evli barkli bir adamin kadın kankaasi olamaz. Çok sinirlendim Allah yardımcın olsun kardeş 
(1,334 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyorum ki zaten kanka bile değiller belli ki bide bana diyor ki yayında kızın sevgilisi de vardı ama kızın paylaştığı bazi videolar da yok ask arıyorum yok guvencek birini istiyorum tarzında sevgilisi olan böyle bişi paylasirmi aman herşey ortada
(682 puan) tarafından
Sen dikkat et de senin rızkını çocukların rızkını o kahpeyle yemedin
(1,334 puan) tarafından
O kadar karaktersizmidir bilmiyorum bakalım
(682 puan) tarafından
Bunu sorman hata
(1,334 puan) tarafından
:)) haklısın vallaha
-Reklam-
0 oy
(682 puan) tarafından
Bide sen görmüşsün daha ne delili Allah görüyor deyip çıkıp gidecektin sonra pişmanlıktan kendi bokunu yerdi 
(1,334 puan) tarafından
Ne bilim yaaa
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bir eş eşine bunları yaşatıyosa ciddi sadakat sorunu vardır ömrünü bu adam ile harcama 
(1,334 puan) tarafından
Harcamicam İnsaAllah
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Yani bacım o kocanın cinnet geçirip alnına kanka diye kızgın demirle daglamadiysan sende de peygamber sabrı var herhalde 
(1,334 puan) tarafından
Cinnet felan geçirmedim hiç beklediğim tepkileri vermedim ne iyi nede kötü anlamda eşimde bundan çok korkuyor dün yalvarmaya felan başladı tepkisizligim karşısında en son bak artık tepki ver sana bişi olacak dedi bende anlamadım icim perperisan ama disim çok sakin
(12,026 puan) tarafından
Kalsik hepsi yalvarıyor.yok tövbe ettimler ,yok benim aklımda yoktu o aklıma girdiler
(1,334 puan) tarafından
Bu direk öyle bişi yapmadım diyor ama ozaman ne yani neden yalan söyledi valla içimde hic inanc kalmadı bugun aldatma olmadığını ispat etse bile söylediği yalanlar bile affedilmez
(12,026 puan) tarafından
Giden güven nasıl gelecekmis onu soraydin bacım.
0 oy
tarafından
Senin yerine ben sinir oldum burda şakaya vurmak ne ya bide trip atiyor pezevenkk ** gibi tireetir ortalığı yikardim ben olsam. O telefonunu da alır evden çıkardım Allah belasını versin aldatan tüm erkeklerin 
0 oy
(8,705 puan) tarafından
Kısa bir örnek vereyim canım. Eski sevgilim beni kız kankasi ile tanıştırdı kızda nişanlı hatta nişanlısı ile sevgilim de çok buluşmuşlar. Tabi o kız ben sevgilim bir kaç kez buluştuk gayet kankalardi yani sonra ben eski sevgilimin ailesi ile tanışmaya gittim evine. Mutfakta telefonu vardı aldım öyle biseylere bakarken bu kankasi yazdı bebeğim diye. Mesajları açtım ki ne göreyim. Bunlar baya baya yatıp kalkıyormus. Kanka ayağına kızla her haltı yiyorlarmis. Yazık kizın nişanlısı da bilmiyor tabi onlar evlendi. Bem gördüğüm gün terk ettim ş.erefsizi. 
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Hem suçlu hem güçlü aklını böyle şeylere çalıştır calistircagina keşke daha hayırlı şeyler için kendini yorsa
0 oy
tarafından
Peki senin düşüncen ne
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Cehennemin dibi turuna çık deseydin...

Zaten başta sıkıntı yok tiktok kiz arkadaş canlı yayınlar evli birinde bunlar olmamalı sonra bisey oluyor işte yoldan çıkıyorlar kanka ayağı g#t ayağı yalan tabii hakkında hayırlısı 
(1,334 puan) tarafından
Sosyal medya kullanmasini bilmeyene cok zararlı

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 252 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 310 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,190 göst.
0 oy