0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamileyken çok uyumak kötü mü sürekli uyuyorum bu kadar nasil uyurum hiç anlamiyorum

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herşeyin fazlası zarar bence ınsan fazla uyuyunca sersemleşiyor 
tarafından
Hiç bilmiyorum ki kendimi çok gucsuz hissediyorum
-Reklam-
0 oy
(13,438 puan) tarafından

Keske uyuyacak vaktim olsa :D bol bol uyu

tarafından
Benim ilk hamilelil kimse yok evde esimde iste o yuzden vaktim çok ama zaten uyumasamda çok güçsüz hissediyorum
(13,438 puan) tarafından
Onu diyorum iste ilkinde bende arada uyurdum. Ama simdi evde bi tane daha olunca kafani bi yere koyamiyosun :)
0 oy
(11,105 puan) tarafından
Klasik bir cümle ile cevap veriyorum. Şimdi uyu uyu ilerde uyuyamayacaksin. Bir zararı olmaz bende hamileyken akşam 9 da pat birden uyuyodum 
(978 puan) tarafından
Ne guzel ic rahatlatiyosunuz. Koca kari laflari bunlar artik yaa
0 oy
(6,721 puan) tarafından
Bugünleri mumla ararsın keşke bnde uyusam 
0 oy
tarafından
Hamileliğin ilk aylarında sürekli uyumak istiyor insan eli kolu kalkmıyor son aylardada uyku tutmuyor..uyu valla bebek doğdukdan sonra keşke uyusaydım dersin
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Hamileyken uyuduklarima uzgun deilim aklim hala uyuyamadiklarimda☺☺
0 oy
(237 puan) tarafından
Hamileyken uyumak için vakit çok oluyor ama bulantıdan ondan bundan uyuyamıyorsun doğuncada bebekten uyuyqmıyorsun ben sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ne güzel uyuyabiliyorsun doya doya uyu bence
tarafından
Benimkide cok skntlydi ilk 4 ay uyuyamyordum bulantdan sabaha kadar otururdum 4.ayda gecti cok sukur bulanti
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Klasik lafı söylüyorum 

Şimdi uyu bebek doğunca uyuymn eheheheh 
0 oy
tarafından
Bende çok uyurdum bulantı vs hiç bişey olmadı bende canm sadece aşırı uyku 4 ay ve son aylar mide yanmasi
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Bende hamileyken böyle bir post açmıştım ve biri bana bol bol uyu doğumdan sonra bu günleri arıyacaksın ve daha cok uyusaydım diyeceksin demişti gerçekten de öyle oldu :) 
0 oy
(999 puan) tarafından
Korkutmak istemem ama nasılsa doğunca uyku haram bol bol uyu tadını çıkar
0 oy
tarafından
Bende uyumak istiyorum ama uyuyamiyorum uyu boşver 
0 oy
(22,843 puan) tarafından
Özellikle ilk 2 ay ben de öyleydim. Hala da tam geçmedi. Gündüz uyuyorum akşam erkenden yine uykum geliyor. Şuan 11 haftalık hamileyim. 
0 oy
(973 puan) tarafından
Hamileliğin ilk aylarında olur özellikle uyku uyu bacım birşey olmaz hamilelik ilerdekce uykun azalır zaten 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 217 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
17 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berensuay (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 101 göst.
+1 oy
1 cevap 47 göst.
13 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (6,034 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,033 soru

24,067,013 cevap

330,421 kullanıcı

...