Emin ol çalışmasa o huzur mutluluk hiç olmaz
Çok usteleme bence yorgundur adam napsın
Bebeğini uyutunca bir film aç yada kahve yap beraber için sohbette açılır zaten boşanmayı kafandan çıkar bence maddiyatla oluyor herşey
Sen eşini karşına al ama tatlı sözle ona ihtiyacın olduğunu söyle
İnşaallah düzelir yuvanız
Ama emin ol kimsenin yuvası dört dörtlük değil
Evliliğiniz zamanla oturacaktir
Canım bende 21 yaşindayım 28 haftalık hamileyim 2 senelik bile olsa üniversite okudum elimde diplomam ve altın bileziklerim var diplomam alfığım sertifika ve belgelerim yani bunun yanında Almanca İngilizce ve az çok rusçam var turizmden mezun oldum bende bazen senin gibi hissediyorum biliyor musun benimde eşim sabah gider akşam gelir ha sana diyemem çocuğun var ölünceye kadar evli kal böyle diyenler olacak kimseye ama kimseye kulak asma insanlara ve kara karı boşamak kolay fiye söz var boşuna değil onlar onun muhasebesini sen kendin yap ya 1 2 haftalık ailenin yanına git anlasın ya da al karşına konuş bana sorarsan al karşına konuş 1 2 haftalık çözüm olur ailene gitmen ama konuşman elbet bir yere varır kendin de şuan istersen online bazı kurslara girip bir şeyler başarabilirsin al bak okudum şuan ev hanımıyım hamileyim çalışamıyorum 2 sene daha çalışamam ama bu süre zarfında Allah nasip ederse kpss ye hazırlanmak istiyorum bu hepsi senin elinde ya kendini geliştirirsin ya da kaderim benim bu diyip yerinde sayarsın .
1,487,596 soru
24,318,287 cevap
345,181 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın