0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından
3 yaşında oğlum var hasta oldu burnu akıyor ve öksürüyor gündüz akşama kadar iyi ama akşam üstü ve gece ağlıyor öksürüyor iki. Gündür uyuyor üstünü açıyor bende örtüyorum düzeltirim uyanır ağlar oldu eşime pazar izinli acile götür dedim tamam dedi sağ sol derken gitmedi ayak sürudu evdeki şuruplari vardı bir ara hasta oldunda verdi ondan veriyom fayda yok

6 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Evde yapabileceklerin bittiyse bir doktora götürün canm gerekeni yaptım geçmiyor de goturmezsen biner giderim de. Ay geçen benim eşimde bır buçuk yaşında oğlum var kaç gün çekti elimden geleni yaptım hiriltisi var sesi çıkmıyor ateşi var sen gelmezsen ben biner giderim kimse de umrumda olmaz dedim geldi götürdü 
(1,346 puan) tarafından
Bu erkekler kocalar niye böyle duş aldırdım yagladim her yerini elma yağınla falan evdeki şuruplari verdim eşim ısrar ediyor götürmemek için her hastalık bir öncekinle aynı olmaz geçmiyo kendimde hasta oldum bir önceki hasta oldumla aynı deildi geçmedi doktora gittim farkli ilaçlar verdi öyle geçti
(2,127 puan) tarafından
Aynen canm
-Reklam-
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Eşin goturmesin sen al götür canım 
(1,346 puan) tarafından
Ufak bebeğim var iki buçuk aylık eşimde sabah gider akşam gelir hastane aracsiz gitmek çok az uzak
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ben kaç kere yanlız götürdüm . O benim çobanın mi onu beklicem.***** değilim okuma yazmam da var .ben hiç beklemedim vallaha .
(1,346 puan) tarafından
Bende beklememde ufak bebem var hastane gitmek için uzak biraz iki çocukla eşim demin götürdu artık
0 oy
(7 puan) tarafından
Gündüz en azından sağlık ocağına götürün. Kendinşz götürün eşinizi beklemeden
(1,346 puan) tarafından
Demin eşim götürdü ilac yazmış 4 taene bademcikleri şişmiş
(7 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun salgın var çocuklar da
(1,346 puan) tarafından
Aynen hastene dolu imiş acil çocuklarla teşekkür ederim
0 oy
(52 puan) tarafından
Siz götürün, yazık çocuğun soğuk algınlığı daha da artabilir.
(1,346 puan) tarafından
Demin götürdü eşim bida dahada yarın diyo hala götür bir an önce fayda bulsun dedim bademcikleri şişmiş yavrumun
(52 puan) tarafından
Geçmiş olsun.
(1,346 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Kendim için giderken götürmüştüm. Dedim serum vermeyin ki bebegimle geldim. Hava falan takmislardi. Hatta hemsireler verdi kucagima sonra. Yani yardimci oluyorlar.

Evde ki bebege baksin o zaman gmsen götur gel bacim napacan 
(1,346 puan) tarafından
İşten geldi dedim götür yarınmi göturum öğlen gitcem dedim yeter götur artık çocuk.bi an önce fayda bulsun dedim dün gitse fayda bulmaya başlamıştı dedim götürdu bademcikleri şişmiş ilaç yazmış nöbetci eczaneden ilaç alacakmış simdi  4 tane  ilaç vermiş bak işte bir ilaçla gecmiyo

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 2,439 göst.
+1 oy
18 cevap 1,158 göst.
21 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 285 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 392 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu