Kizlar benim üstumun üstünde bir aile vsr hani tanıyoruz onlari cok uzun süredir onceden yöneticiydi sonradan birakti falan bunların bitane cocuklari var çocuk disarda da aşırı yaramaz evde de sürekli camdan tükürür su döker cekirdek yer atar 11 yasinda apartmanın grubuna yazdim en sonunda camda pislik temizlemekten bıktım diye ama yine de onlar üstüne alinmadi hic sonra kalemtrasla kalem açmış üstüne yağmur yağdı boya akti bursueu şey sonra bugün otururken yanık kokusu geldi Allah Allah dedim yemek yakmadım ben ama bi baktim çocuk kağıtları yakıp yakıp camdan atıyor benim camın önüne düştü pimapeni biraz yaktı bende iyice delirdim gruptan yazdim resmini attim kağıtta sonradan farkettim çocuk test kitabı çocuğun adı soyadı yaziyo ailesine soyledim evde yalnızmis çocuk bildiğin evi binayı tutusturacak kadın kapiya gelfi bakiyim kağıda gerçekten benim oğlumun mu dedi hala inanmıyo verdim kagidi diyoki senin bumu gruptan yazmaya hakkin yok bende her gördüğümü yazsam komşuluk kalmaz bilmem ne dedi dedim ev tutusacak bina tutusacak siz neyden bahsediyosunuz Allah aşkına bide bildiginiz bana cemkirdi sonra gitmis bu çocuğu öldüresiye dövmüş yanakları kıpkırmızı getirdi tekrwr kapiya özür dile dedi oglan da özür diledi bide öyle dövmüş ki altina yapmjs bide üstüne kocasi beni aradi niye gruptan yazıyorsunuz cocugumuzun psikolojisi bozuldu 8nunla ugrasicaz diye ben mi dövün dedim Allah aşkına adam karısına kiziyo oğlun yaramazlik yaptı diye kadın bana cemkiriyo Allahhim karisik karışık şeyler en sonunda dedim abi ev benim değil babamin evi bisey olsa hesabini veremem dedim hadi kapat dedim kapsttik aksam aksam delirttiler beni
Işte benimde en büyük korkum oğlum inşallah yapmaz öyle şeyler.
Olan cocuğa olmuş malesef. Senden günah gitti uyardın ama dikkate almayan ailesinde suç.
1,493,301 soru
24,399,336 cevap
349,993 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın