0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim oğlum 5 yaşında aşırı inatlaşıyor benimle ne dersem sen yap diyor sen sus diyor yapmam etmem o kadar inatlaşıyor ki tek bi sözüm bile geçmiyor kardeşine düşman sanki karşısında ağlarken resmen hoşuna gidiyor kardeşide aksine abisini çok sever abicim der hep yanına yaklaşır ben bu çocuğu böyle merhametsiz yetiştirmedim ya herşeyi güzellikle yapmaya çalışıyorum kendi bağırdıklarını insanların yanında annem bağırıyor diyor artık çok üzülüyorum ben onu çok zor büyüttüm neden böyle yapıyor olabilir anneler lütfen başından geçen var mı kardeşini kıskanıyor desem onlara ayrımcılık yapıcak hiç bi davranışta bulunmamaya çalışıyorum kardeşi çok seviyor onu ya görseniz bu çocuk niye böyle yapıyor olabilir her gece uyurken ağlıyorum artık napabilirim 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,243 puan) tarafından
Pedagogtan yardım alın en doğru yönlendirmeyi o yapıcaktır.
tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin sorunun ile ilgili bir bilgim yok canım tek çocuğum var Allah yardımcın olsun umarım düzelir kızımla yemek yedirme konusu hariç aramız gayet iyi güzel oynuyoruz eğleniyoruz vs ama iş yemek yemeye gelince maalesef sevmiyor sürekli sen ye bebek yesin böyle bahaneler uyduruyor bana aç biliyorum ama yediremiyorum yani o konu haricinde gayet iyiyiz eğleniyoruz evin içinde artık iki buçuk yaşında oldu ve söylediklerim iyice idrak etmeye başladığı için daha da keyifli zaman geçirmeye başladık ama bebekliği çok zordu baya çektirdi canı sagolsun 
tarafından
Ha bide o var bizde aynı yemek yediremiyorum yemiyor onda bile inatlaşıyor artık oturdum ağlıyorum
0 oy
tarafından
5 yas ergeni çünkü. Benim kızım o kadar uslu akıllı bir kızdı ki şuan tam ergen gibi davranıo atak gıbı bsy bu
tarafından
Ne yapmamız lazım peki çok kötüyüm gerçekten
tarafından
Inan küçük çocugum beni bu kdr yormuyır okula başlayınca gecer aetık farklı bir ortama gevicek yogun olucak yorulcak daha fazla değişesk die bklıorm
0 oy
(803 puan) tarafından
5 yaş 4 yaş fallik dönem miymiş neymiş 

Ama erkek sana yanaşmadı lazım 

Ay çok zor gerçekten 
0 oy
tarafından
Biraz erken girmiş ergenliğe 
0 oy
(11,306 puan) tarafından
Her yaşta ayrı bir sorun ayrı bir huy çıkarıyorlar maalesef benimki de 2 buçuk yaşında ne desem hayır istemiyom diyo :D kardeşi eline hangi oyuncağı alsa bebek alma benjm deyip çekip aliyo 
0 oy
(4,005 puan) tarafından
gecen kizim sulara basiyordu , hava soguk ustu islanmasin diye  sulara basma kizim dedim . bana demesin mi sen bana karisamazsin diye , daha 3.5 yasinda  
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Canım yalan da başladıysa bı pedegog görüşü al.bu kötü bsey değil bn 6 ay da bir götürüyorum bı sorun yok ama genel durumunu değerlendiriyo ikimizede iyi geliyo 
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Süper dadı vardı önceden bu gibi sorunları nasıl davranılması gerektiğine iniyor ailelerde youtubeye yazınca bir bakabilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
11 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll. (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 365 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 706 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,812 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,441 soru

24,124,834 cevap

333,678 kullanıcı

...